Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges a...

Kata7890 kérdése:

Szerintetek lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

Már két napja ilyen rózsaszínes barnás vérzésem van szúr meg néha fáj a hasam. Teszteltem menszesz előtt meg voltam nőgyógyásznál is de nem talált semmit sem és a teszt is negatív lett. Szerintetek????

Remélem baba lesz :D

2013. okt. 26. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nemvárt után vagy, akkor tesztelj újra... drukkolok.
2013. okt. 26. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:

koszonom szépen. :D

Reménykedem hogy sikerült :D

2013. okt. 27. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
A barnás vizelet komoly fertőzésre vagy vesegondokra is utalhat, én megnézetném urológussal. Biztos, ami biztos alapon. Esetleg hasi ultrahang. Ha nem terhesség az ok, akkor valami más lesz...
2013. okt. 28. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem barnás vizeletem van,hanem olyan volt mintha megjott volna csak éppen rózsaszínes barnás volt és kevés 3 napig 4 napon pedig síma barna folyásom volt,de nem a vizeletem a barnás...Néztek ezelőtt uh-n,de semmit nem talált az orvos és vissza kell mennem hnap,tesztet is csináltam ezelőtt de negatív lett nem merek újat csinálna félek hogy negatív lesz.
2013. okt. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!