Létezik, hogy tegnap d. u. pozitívat teszteltem halványan . Ma reggel meg negatívat? Számomra ez felfoghatatlan . A nem várt mensi dec.26.
Ugyan az volt a teszt :/ :)
Nagyooon várjuk a pozitívat :) Próbálok nyugodt lenni.
Létezik.
Egy, ha más tesztet használtál, vagy kettő, ha nem ugyanolyan koncentrált pisiből csináltad.
Én, amikor terhes lettem a kisfiammal, 2 tesztet csináltam, egyet délután kíváncsiságból, ami erős pozitív lett, viszont előtte órákkal nem voltam pisilni, mert nem voltam otthon és hazaérve egyből tesztet csináltam. Másnap pedig biztos, ami biztos alapon csináltam tesztet reggel és halványabb pozitív lett, viszont valamikor hajnaltájban voltam pisilni. 2 egyforma tesztet csináltam. Csak valószínűleg a délutáni koncentráltabb lett, mivel előtte órákig nem voltam tényleg pisilni.
Te pedig valószínűleg még korán teszteltél, hisz még csak nem is lenne itt az ideje a vérzésednek, ezért még nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy azt a nap bármely szakaszában végzett bármilyen teszt kimutassa, bármilyen vizeletből.
Tehát egy pár nap múlva már valószínűleg bármelyik teszt pozitív lenne.
Ne stresszeld magad, az soha nem tesz jót!!
Nyugodj meg, ne izgulj, sokkal könnyebb lesz minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!