Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhessegi tesztet muszaj...

A terhessegi tesztet muszaj reggel csinalni? Vagy az nem szamit, hogy mikor csinalom?

Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 11:58
1 2
 1/12 anonim válasza:
42%

Bármikor mehet, de ne csodálkozz, ha nem pontos az eredmény.

Bár ha pozitív akkor mindenképp bukó.

2013. dec. 14. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Akkor csinálod amikor akarod,de reggel az első vizelésnél a leghatásosabb.De tényleg rajtad áll a döntés,semmi sem kötelező.

Én csak a babát sajnálom,hogy ilyen anyja lesz.

2013. dec. 14. 11:59
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
ja, "muszály".
2013. dec. 14. 12:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Máskor is meg lehet csinálni, nem csak reggel.

Csak reggel koncentráltabb a vizelet, így biztosabbra megmutatja a terhességet.

Amennyiben valaki terhes, de még nagyon az elején van és nincs annyi HCG hormon a szervezetében, úgy ha nem koncentrált a vizelet, akkor mutathat negatívat, pedig valójában az illető terhes. Csak még nem mutatja ki a teszt.

De ha már több napos késésről van szó, akkor azért már a nap bármely szakaszában végzett teszt kimutatja.

Nekem 3 napos késéssel délutániból erős pozitívat mutatott a teszt, mikor babát terveztünk, viszont nekem eleve rövidebb ciklusaim is vannak.

2013. dec. 14. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már több napja késik akkor meg lehet napközben is csinálni. De ha még nem jött el a nemvárt időpontja, vagy ma van, akkor célszerűbb reggeli első vizeletből megcsinálni.
2013. dec. 14. 13:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#3 -nak:

Muszáj vagy muszály?

Ezt mai napig sokan keverik.

Helyesen: MUSZÁJ!

2013. dec. 14. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 2. válaszoló! Miért sajnálod a babát? Milyen anyja lesz? Már az is baj, ha valaki nem biztos benne, hogy mikor csináljon meg egy tesztet? Olvasok itt ennél jóval cifrábbakat is!
2013. dec. 14. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

#6: én tudom... a jövevényszavak esetében mindig j-t kell írni, a muszáj pedig a német "muss sein"-ra vezethető vissza.

Reméljük, a kedves kérdező a biológiáról többet tud, mint a helyesírásról.

2013. dec. 14. 14:55
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Miről beszélsz, 8-as? A kérdező írta jól.
2013. dec. 14. 15:29
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

"Én csak a babát sajnálom,hogy ilyen anyja lesz."

Én meg a te babádat sajnálom,nem sok türelmed lehet,ha ebbe már muszáj volt belekötnöd :D

2013. dec. 14. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!