Ha holnap kellene megjönnie, és holnap reggel csinálok tesztet, az korai?
Figyelt kérdés
Azért vagyok kíváncsi, mert nem tudom miért, de érzem, h most sikerült és kétségem van,h korai e a holnap reggeli teszt,ha holnap kellene megjönnie!2013. dec. 15. 20:46
1/13 anonim válasza:
A teszt ilyenkor már biztosan kimutatja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Hajrá! :)
2/13 anonim válasza:
Nem korai. Nekem ekkor már kimutatta:) De ha negatív lesz, még tesztelj később is. Azt szokták mondani,h a pozitív biztos, a negatív nem. Ez ezekre a napokra (nemvárt első napjai) különösen igaz. Drukkolok!
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem,hogy pozitív lesz, már olyan rég vágyom rá!!!!! :)
2013. dec. 15. 20:59
4/13 anonim válasza:
Nekem viszont a nemvárt után 3 nappal mutatott csak pozit, úgyhogy ha holnap negatív lesz, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes! Sok sikert!!!
5/13 anonim válasza:
Szia. En sem vartam mara, teszteltem. Az enyem nagyon halvany pozitiv, de ott a masodik csik :-) En is ereztem, h most sikerult :-)
6/13 A kérdező kommentje:
Szia, Én is teszteltem, de egy csík...:S Medi-lab tesztet használtam, nem tudom miért, de érzem,h itt van! :S
2013. dec. 16. 08:25
7/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok, Boldog baba várást! :)
2013. dec. 16. 08:25
8/13 anonim válasza:
Lehet még korai volt. Várj két napot és akkor tesztelj újra. Majd írj!
9/13 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenképpen írok!
2013. dec. 16. 09:53
10/13 anonim válasza:
nálam nemvárt napján erős pozitív volt 10es teszttel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!