November 12-én volt meg utoljára, dec. 10re nem vártam, aznap volt 2 érvénytelen tesztem, majd 2 nap múlva esti vizeletből nagyon halvány, másnap reggeliből erősebb, de még halvány +. 16án beszéltem a dokimmal, mára kaptam időpontot hozzá, 18-án pici barnázás, majd 19-én egyre erősebb vérzés, ma pedig 1 óra 1 tampon.
Tudom, majd a doki mondd biztosat, de addig is kérlek segítsetek! Élénk piros enyhén darabos vérzés. Mitől lehet? Most akkor van baba, vagy nincs baba? 3ra megyek dokihoz.
hát én nem tudom sajnos de remélem össze jött neked!
drukkolok!
2013. dec. 20. 11:18
2/11 anonim válasza:
Azért nem jó, ha itt találgatásokba bocsátkozunk, mert úgy lehet ez egy vetélés, mint hematóma, vagy egyéb hormondolog. Sajnos mindegyiknek megvan az esélye, de a legjobbakat kívánom, szorítok!!!
2013. dec. 20. 11:19
3/11 anonim válasza:
sajnos bármi lehet, ha egynlöre minden ok a magzatta akkor kapsz hormon pótlást az segiti megtartani a terhességet, de ilynekor az elején még bérmi lehet. Az élénk darabos vérzés sajnos nem a legjobb jel. Majd ird meg mi volt, remélem minden rendben lesz.
2013. dec. 20. 11:22
4/11 anonim válasza:
A vérzés sajnos soha nem jelent jót :(
Biztosat a doki fog mondani, de bizakodni lehet!
Velem is történt ilyen, nekem "szerencsére" haematóma miatt volt vérzés, de sajnos ez végigkísért az egész terhesség alatt :( Kislányom most 1,5éves!
2013. dec. 20. 12:45
5/11 anonim válasza:
Vszìnű vetélés...(bàr drukkolok h ne így legyen) de ilyenkor ne hasznàlj tampont, csak betétet.
Mad írj doki utàn
2013. dec. 20. 13:08
6/11 anonim válasza:
remélem semmi gond nincsen a babával ,majd ird meg h mi van
2013. dec. 20. 13:27
7/11 anonim válasza:
remélem semmi gond nm lesz!!! Drukkolok neked!!! Ird meg h mit mondot az orvos.
2013. dec. 20. 13:39
8/11 anonim válasza:
Na mi történt?
2013. dec. 21. 08:54
9/11 FKKTorp válasza:
Az előttem szólokhoz tudok sajnos csak csatlakozni, hogy sajnos a kettő közül bármi lehet. Orvos mit mondott?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!