Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek miert csak 1...

Szerintetek miert csak 1 napig tartott a verzesem? Erezhettem honap elejen a peteerest?

Figyelt kérdés

Par napal ezelott mar irtam hasonlo kerdest, de most megjobban erdekel mindez. Peteereskor voltam tobbszor a parommal, majd ra egy hetre alul a hasam jobb oldalan rovid ideig tarto szurkalasok voltak, majd utana este kis kapirgalast ereztem a hasamban. Azt hittem ez a peteeres jele volt. Most 17.en az egy napos sotetbarna folyas utan volt egy napos verzesem ami piros szinu, es ennyi volt.

Nagyon kivancsi vagyok a kovetkezo honapra.

2013. dec. 18. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok, mint amit te is írsz. Bár mi védekezünk egy nem rég bekövetkező missed ab miatt és most még nagyon nem kéne teherbeesnem, de nekem ugyanilyen lefolyású volt ez a menstruáció. Az előző ciklusom teljesen rendben lezajlott. Nem értem. Engem is érdekelnek az esetleges válaszok.
2013. dec. 18. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
én mindenképp tesztelnék ,még sok idő van köv.mensiig :)))
2013. dec. 18. 14:06
 3/8 FKKTorp ***** válasza:
Szerintem is érdemes lenne tesztelni!
2013. dec. 18. 14:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem ertem magamat, de ma csak eszek, eszek es meg mindig a hutoajtot nyitogatom. Es erzem rettenetesen faradt vagyok pedig ma nemsokat dolgoztam es rettenetesen faradt vagyok. Neked elso valaszolo, hogy telnek a napjaid?

Amugy mindenkinek koszonom a valaszt es szep napot nektek.

2013. dec. 18. 14:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Elirtam.

....es nagyon almos vagyok.

2013. dec. 18. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok (a folyamatos éhségérzetet kivéve), de mivel nagyon húzós munkanapok vannak mögöttem, ezért betudom a stressznek. Illetve nagyon bízom benne, hogy csak a stressz okozza az egészet. Fáradékony vagyok, nyűgös vagyok és iszonyatosan feszülnek a melleim, pedig már a menstruáció első napján nem szoktam érezni, most meg a ciklus harmadik napján vagyok és még mindig nagyon fáj. Elvileg kizárt, hogy terhes legyek, mert ahogy írtam, védekezünk. Ezúttal csak remélni tudom, hogy nem vagyok babás, mert mindent csináltam az elmúlt hetekben, csak nem kíméltem magam. Nálam szerintem csak felborult a hormonháztartás tekintettel a vetéléseimre. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, most hőmérőzök, abból talán kiderül valami.
2013. dec. 18. 15:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Nemtudom mitol. de nekem most ugy faj a fejem h. igy meg sohasem. Az egesz arcom teljesen piros, azt hiszem lazam is van.

Szinte sirni tudnek, mint a semmiert a mult hetvegen is.

2013. dec. 18. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Én ma reggel teszteltem: negatív. Ennek nagyon örülök, csak aggaszt ez a semmilyen menstruáció. Azóta sincs semmi. Egyetlen napig tartott. Ebben a hónapban kezdtem a hőmérőzést és őszintén szólva nem tudom, hogy ez a rövid vérzés betudható-e menstruációnak, vagy sem, elkezdődött-e az újabb ciklusom, vagy sem... A tüneteim olyanok, mint amikor menstruáció előtt vagyok kb. 4-5 nappal. Nagyon érdekes. Csak januárban jutok el dokihoz.

Kérdező, te mikor tesztelsz?

2013. dec. 19. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!