Szerintetek miert csak 1 napig tartott a verzesem? Erezhettem honap elejen a peteerest?
Par napal ezelott mar irtam hasonlo kerdest, de most megjobban erdekel mindez. Peteereskor voltam tobbszor a parommal, majd ra egy hetre alul a hasam jobb oldalan rovid ideig tarto szurkalasok voltak, majd utana este kis kapirgalast ereztem a hasamban. Azt hittem ez a peteeres jele volt. Most 17.en az egy napos sotetbarna folyas utan volt egy napos verzesem ami piros szinu, es ennyi volt.
Nagyon kivancsi vagyok a kovetkezo honapra.
Nem ertem magamat, de ma csak eszek, eszek es meg mindig a hutoajtot nyitogatom. Es erzem rettenetesen faradt vagyok pedig ma nemsokat dolgoztam es rettenetesen faradt vagyok. Neked elso valaszolo, hogy telnek a napjaid?
Amugy mindenkinek koszonom a valaszt es szep napot nektek.
Elirtam.
....es nagyon almos vagyok.
Nemtudom mitol. de nekem most ugy faj a fejem h. igy meg sohasem. Az egesz arcom teljesen piros, azt hiszem lazam is van.
Szinte sirni tudnek, mint a semmiert a mult hetvegen is.
Első vagyok!
Én ma reggel teszteltem: negatív. Ennek nagyon örülök, csak aggaszt ez a semmilyen menstruáció. Azóta sincs semmi. Egyetlen napig tartott. Ebben a hónapban kezdtem a hőmérőzést és őszintén szólva nem tudom, hogy ez a rövid vérzés betudható-e menstruációnak, vagy sem, elkezdődött-e az újabb ciklusom, vagy sem... A tüneteim olyanok, mint amikor menstruáció előtt vagyok kb. 4-5 nappal. Nagyon érdekes. Csak januárban jutok el dokihoz.
Kérdező, te mikor tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!