Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30-31napos ciklusnál ki mikor...

30-31napos ciklusnál ki mikor észlelt peteérést? Lehetséges a 10. ciklusnap körül is? És kinek sikerült a baba?

Figyelt kérdés
25-30ig volt meg a menszeszem,ma járok a 11.ciklusnapon,tegnap este kiváncsiságbol ellőttem egy ovutesztet,rendesen látható a 2csik,de még nemteljesen egyforma erősségű,a hasam is szurkál néha,lehet ez pé jele is?Mult hónapban 9.én ovuteszteltem a 14.ciklusnapon,akkor is látható volt jól a 2csík bár az kicsit mintha gyengébb lett volna.Igazábol oktoberben elégfura erős hasszurkáim is voltak,így most 11.re kaptam időpontot dokihoz megnézetni magam mert nem szeretném ha valami bajjom lenne igy nemmerek ovutesztelgetni nagyon..pedig a héten kéne számolások szerint pé-nek elnni nemde?
2013. nov. 4. 06:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól, hogy volt két csík, még lehet, hogy csak napok múlva lesz peteérésed.

Nekem is 2 csíkos volt az ovutesztem már ovu előtt több nappal.

31-32 naposak a ciklusaim, peteérésem a 17. nap körül szokott lenni.

2013. nov. 4. 07:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Én ezt értem hiszen a régebbi ovustesztek is 2csikosak még ha halványak is,csak ez már elég jól kivehetők és egyáltalán nemsok különbségvan a 2csik között..azért is érdekelt..
2013. nov. 4. 07:42
 3/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok, nekem se sok különbség volt a két csík közt, de mégis észrevehető volt a különbség.

Ez 2 éve volt, tehát nem túl rég.

Mellette hőmérőztem is, így tudom, hogy mikor volt ovum.

2013. nov. 4. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!