Van egy kutyám (yorki) össze vagyunk nőve,tudom van akinek ez fura,de még meg is puszilgatom. Sokan azt mondják,hogy ez nem jó így ,ha jön a baba!Ti mit tudtok erről? Lehet valami baj egy terhességnél?
rendkívül nagy kutyabarát vagyok.És van egy spánielem.Aki okoskodik neked az azért teszi,mert nincs kutyája,aki nekem egyszer is megpróbál ezért szólni az nem teszi zsebre a véleményemet... :)Semmi baja nem lehet a babának.Az életemnél is jobban szeretem a kutyámat és arra nevelem majd a gyermekemet hogy ő is úgy szeresse mint én.Fura nem fura...egyeseknek..én is össze-vissza puszilgatom. :)
2013. dec. 17. 16:07
2/14 anonim válasza:
2 jutyám volt és van,még a fiam születése elött kerültek hozzám.a fiam már 5 éves,és senkinek semmi baja.
Megfelelő higiénia,legyen ápolt a kutya,esetleg a rövidebb fazonu bundát nyirasd neki...
2013. dec. 17. 16:10
3/14 anonim válasza:
jutyám=kutyám
2013. dec. 17. 16:11
4/14 anonim válasza:
Én 21 hetes terhes vagyok, és ha minden igaz a Jéguska fog kiskutyát hozni :-) Mindenképp azt szeretném, hogy a Picikém kutyával nőjön fel! És ahogy valaki már írta, szeretném, ha úgy imádná az állatokat, mint a szülei.
2013. dec. 17. 16:15
5/14 anonim válasza:
Na gondoltam hogy már le is lettem pontozva...ezért szeretem az állatokat jobban! :)
2013. dec. 17. 16:22
6/14 anonim válasza:
Nekünk egy 2,5 éves mopszunk és egy 1,5 éves fiunk van. Soha semmi gond nem volt köztük, ráadásul a mopsz az egyik legjámborabb kutya, aki nagyon szereti a gyerekeket. Arra azért ügyelj, ha lesz babátok, hogy a kutyában tudatosítsátok, hogy a családi rangsorban ő van az utolsó helyen, a baba előtte áll. A terrierekre amúgy sem árt figyelni, ők azért nehezebb esetek, de odafigyeléssel vele sem lesz gond.
2013. dec. 17. 16:24
7/14 anonim válasza:
4-es,sokat olvasok egyébként arról hogy milyen pozitív hatása van annak ha a baba kutyával nő fel.Nagyon helyesen teszed és örülök hogy egyet értünk :),sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb,szocializálódottabb babád lesz. :)Alig várom én is hogy az egyik"gyerekem" mellé végre jöjjön a másik! :)
2013. dec. 17. 16:25
8/14 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, gondolom, oltva, féreghajtva van a kutyád.
Nekem 5 cicám van és 1 kutyám, 29 hetes vagyok, velünk alszanak, imádom őket.
A gyereknek is jobb (lelki és egészségügyi szempontból is), ha állatkákkal nő fel.
2013. dec. 17. 16:29
9/14 anonim válasza:
4-es vagyok. Még a férjemet kell picit győzködni, de ő is imádja az állatokat. Szerinte majd akkor legyen kiskutya, ha a baba 1 éves lesz. Viszont azt próbálom neki elmagyarázni, hogy akkor már nem lenne időm foglalkozni a kutyával. Ha ő jönne előbb, legalább addigra, mire jön a Baba szobatiszta lenne meg ilyesmi. És mi is mopszot szeretnénk! :-)
Nem is értem aki ilyen miatt elpaterolja a kutyát... Ha jön a második gyerek akkor meg az elsöt adja be az egy otthonba? egy nagy testvér sokkal több veszélyt jelent egy csecsemöre mint egy kutya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.