Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36.7 hővel már ki van zárva a...

36.7 hővel már ki van zárva a terhesség?

Figyelt kérdés
30 32 naposak a ciklusaim ma járok a 30 adik napnál ,egy napja van nagyon nagyon halvány ,minimális barna folyásom,amit még idáig soha se tapasztaltam,nem hőmérőzök de ma reggel meg mértem 36.7 volt !!! A hasam ugy görcsölget mintha meg akarna jönni,a melleim nagyon feszesek és fájnak ,aderekam lefelé szakad .... még tesztelni nem akarok mivel még csak 30 adik na van ! szerintetek reménykedhetek ???
2013. dec. 17. 10:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A hőmérőzés nem így működik, hogy egyszer megméred és abból következtetsz. Csak úgy van értelme, ha a ciklus első napjától hőgörbét vezetsz.

Nem tudjuk mennyi az alaphőd, volt-e hőesés-emelkedés... Ez ki sem zárja, meg sem erősíti a terhességet, kár foglalkozni vele.

2013. dec. 17. 10:58
 2/17 FKKTorp ***** válasza:
Szerintem is kér ebből következtetést levonni, egy teszt fogja megmondani majd a választ.
2013. dec. 17. 11:06
 3/17 A kérdező kommentje:
köszönöm !!!
2013. dec. 17. 11:21
 4/17 anonim ***** válasza:
nem valami magas,de egy napból semmiképp nem lehet következteteni.Hol mérted?
2013. dec. 17. 12:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Hónalj-nál
2013. dec. 17. 12:38
 6/17 anonim ***** válasza:
nyelv alatt mérjed és mindjárt reggel amikor felnyitod a szemed.:)
2013. dec. 17. 12:39
 7/17 A kérdező kommentje:
köszi :) holnap ezzel kezdem a napot ,ha addig nem jön meg :)
2013. dec. 17. 12:45
 8/17 anonim ***** válasza:
rendben,drukkolok hogy sikerüljön. :)
2013. dec. 17. 12:59
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia,

Nálam pl. a 36,7 emelkedett hőnek számít, ovu után szokott ekörüli lenni. De az alaphő nagyon egyén függő, és sajnos így, hogy nem tudni neked mi az alap így nem lehet következtetni :( Szerintem érdemes lenne mérned a következő ciklus elejétől, sokat elárul. De nagyon szorítok én is, hogy nem lesz a közeljövőben következő ciklus, hanem egy pozi teszt :)

2013. dec. 17. 20:11
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó :) ma reggel megmértem tegnap magam mellé készitettem a lázmérőt és 7 orakor mielőtt felkeltem megmértem szájban 36.9 volt nem tudom ez mit jelent ! este és reggel kis hányingert éreztem ,néha még mindig görcsöl a hasam ,a derekam egy folytában fáj és a melleim is nagyon fájnak és feszesek
2013. dec. 18. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!