Baba vagy betegség?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Dec.19.e környékén kell (ill.nem) megjönnie.Nov.23.tól bróbálkozunk a férjemmel.A menszim napjától (tehát nov.19.től) számítva a 10-12. naptól 5 napig görcsöltem,mintha újra megakarna jönni.Tudtam korai,de a görcsök miatt teszteltem, persze negatívat.Most pedig ma a boltban rosszúllét jött rám.Émelyegtem alig vártam h.hazaérjek,hullámokban jött rám.Picit "fel is jött", de visszanyeltem...Most úgy néz ki ha fekszem nem érzem,szerintem elmúlt,ez lehet terhességi tünet v. beteg leszek!?Tesztelni még korai újra?Köszönöm ha válaszoltok!2013. dec. 16. 13:00
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi!Nektek is!Előbb utóbb összejön pozitívan àllok hozzà!Egyébként még mindig nem jött meg....de nàlam ez előfordul.Mindenesetre Januàrban megyek orvoshoz.
2013. dec. 25. 09:27
13/13 A kérdező kommentje:
Még nem,de épp tegnap teszteltem és negatív lett.Ebben a hónapban megyek dokihoz.Boldog új évet!
2014. jan. 1. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!