Terhesség lehetséges? Vagy más betegség és menjek dokihoz?
Figyelt kérdés
Fájnak a melleim,a hasam alja is van hogy begörcsöl nagyon,olykor csak a méhem húzódik..Szedek fogamzásgátlót,de sok minden történt így az előző levelemnél nem voltam teljesen védett.Akkor nem védekeztünk másképp,megjött a megvonásos stb.Majd jött ismét egy kavar,hogy nem tudtunk tabit váltani ki,így az első 2szem kimaradt a jelenlegi levélből.Azóta megszakításosan szexszelünk.Igazából a mell+hasfájáson kívül feltünően sokat járok pisilni,napi 6x kb,tehát nem tudom,lehet ez felfázás vagy más?Az utóbbi vérzésem 2.napján teszteltem negatívat!Jah,és émelygés ilyesmi nincs,picit többet eszek,de ilyen dolgokban könnyen csábulok.2013. nov. 12. 21:23
1/2 anonim válasza:
Gondolkodj mielőtt szexelsz és mielőtt hülyéket kérdezel.
2/2 Aniko es Argan válasza:
Menj el orvoshoz a tabik lehet megkavartak a hormonjaid mivel nem idoben szedted be vagy csinalj eggy het mulva tesztet meg egyszer ha nem mulnak a panaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!