Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges? Betegség vagy...

Letta88 kérdése:

Lehetséges? Betegség vagy terhesség?

Figyelt kérdés
Július 12-én jött meg, négy napig volt meg, utána elég sokat voltunk együtt a férjemmel.Eddig a hőm 36,4-36,5-ig volt ma meg már 36,9.Vasárnap óta émelygek és megjön érzésem van.Vasárnap még csak délután kezdtem el émelyegni a frissen lefőtt kávé illatától, most meg már ott járok hogy este alig tudtam aludni, mert annyira émelyegtem.Ja és sűrűn járok pisilni.Kedden teszteltem de negatív lett.Ja és szurkál néha a hasam alja.Szerintetek valami betegség, vagy terhes lehetnék.Nem vagyok rágörcsölve a babára, mert ez az első próbálkozós hónapunk.Mindenki válaszát és ötletét várom.
2010. júl. 30. 11:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mikor kell megjönnie a mensidnek?
2010. júl. 30. 11:34
 2/23 A kérdező kommentje:
Augusztus 4-én.Szerinted mi lehet a bajom?
2010. júl. 30. 11:37
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Mensiig még van egy heted.Ha terhes lennél az még ilyen orn nem okoz panaszt,nincs hcg hormon ami miatt tüneteid lennének.Te meg olyan tüneteket írtál,ami nálam a terhesség 6-7 hetében kezdődtek.

Szóval bármi lehet,akár terhesség akár valami vírus.

Ha nem jön meg a mensid akkor tesztelhetsz.

A hőd,hogy felugrott lehet beágyazódástól is és vírusos fertőzéstől is.

Várakozni és türelmesnek lenni:)

első voltam,31 hetes km

2010. júl. 30. 11:42
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!Remélem semmi komoly!Jó egészséget neked is és a babának is!:-)
2010. júl. 30. 11:49
 5/23 anonim ***** válasza:

Nem akarlak nagyon biztatni, mert ebből még tényleg bármi lehet, de az előző terhességemnél én is már nagyon korán éreztem ilyen és egyéb tüneteket, majd 4 nappal a nemvárt előtt pozitív lett a tesztem.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehetséges, hogy maga a beágyazódás ideje alatt ilyen tüneteid legyenek. A nemvárt napján tesztelj, addig pedig csak pozitívan! :)

2010. júl. 30. 12:22
 6/23 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy nagyon.Barátnőm a terhessége alatt már nagyon korán érezte a hányingert meg émelygést, és mindenki bolondnak nézte, hogy csak beképzeli stb. és már van egy 3 éves kislánya.Szeretném hogy összejöjjön.Ahogy olvastam az üzidet, neked már van gyerkőcöd.Szóval sok boldogságot és egészséget kívánok nektek és ha még szeretnél akkor gyermekáldást!!:-)Niki
2010. júl. 30. 13:24
 7/23 anonim ***** válasza:

A kismama vagyok:)

Nekem is van gyermekem három is:)

Most a negyediket várom.

Szóval én a saját tapasztalataimat írtam le neked.

Én semmit nem éreztem ilyen korán csak a mensim nem jött meg.

2010. júl. 30. 13:34
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a válaszodat és hogy megosztottad velem a tapasztalataidat.Sok egészséget kívánok, neked is és mind a négy gyermekednek és hogy a férjed se maradjon ki neki is!Jó babavárást!Gratulálok!!:-)
2010. júl. 30. 14:23
 9/23 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok: az említett terhességemből ikreim lettem (egy fiú, egy lány) és mivel most megint ilyen tüneteket produkálok (aug.5-re nem várom), gondolom becsúszott a kistesó (2-3 hónap múlva szerettünk volna belevágni a tesó-akcióba, de így sincs gond.

Szóval együtt érzek Veled és szorítok!

2010. júl. 30. 14:37
 10/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok az ikreidhez, gondolom tündériek lehetnek.Remélem a kis tesó van útban.Drukkolok neked.Én negyedikére nem várom.Úgyhogy drukkolok.Írd már meg légyszi, hogy mi lett!:-)
2010. júl. 30. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!