Lehetséges? Betegség vagy terhesség?
Mensiig még van egy heted.Ha terhes lennél az még ilyen orn nem okoz panaszt,nincs hcg hormon ami miatt tüneteid lennének.Te meg olyan tüneteket írtál,ami nálam a terhesség 6-7 hetében kezdődtek.
Szóval bármi lehet,akár terhesség akár valami vírus.
Ha nem jön meg a mensid akkor tesztelhetsz.
A hőd,hogy felugrott lehet beágyazódástól is és vírusos fertőzéstől is.
Várakozni és türelmesnek lenni:)
első voltam,31 hetes km
Nem akarlak nagyon biztatni, mert ebből még tényleg bármi lehet, de az előző terhességemnél én is már nagyon korán éreztem ilyen és egyéb tüneteket, majd 4 nappal a nemvárt előtt pozitív lett a tesztem.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehetséges, hogy maga a beágyazódás ideje alatt ilyen tüneteid legyenek. A nemvárt napján tesztelj, addig pedig csak pozitívan! :)
A kismama vagyok:)
Nekem is van gyermekem három is:)
Most a negyediket várom.
Szóval én a saját tapasztalataimat írtam le neked.
Én semmit nem éreztem ilyen korán csak a mensim nem jött meg.
3. válaszoló vagyok: az említett terhességemből ikreim lettem (egy fiú, egy lány) és mivel most megint ilyen tüneteket produkálok (aug.5-re nem várom), gondolom becsúszott a kistesó (2-3 hónap múlva szerettünk volna belevágni a tesó-akcióba, de így sincs gond.
Szóval együtt érzek Veled és szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!