Letta88 kérdése:
Lehetséges? Betegség vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Július 12-én jött meg, négy napig volt meg, utána elég sokat voltunk együtt a férjemmel.Eddig a hőm 36,4-36,5-ig volt ma meg már 36,9.Vasárnap óta émelygek és megjön érzésem van.Vasárnap még csak délután kezdtem el émelyegni a frissen lefőtt kávé illatától, most meg már ott járok hogy este alig tudtam aludni, mert annyira émelyegtem.Ja és sűrűn járok pisilni.Kedden teszteltem de negatív lett.Ja és szurkál néha a hasam alja.Szerintetek valami betegség, vagy terhes lehetnék.Nem vagyok rágörcsölve a babára, mert ez az első próbálkozós hónapunk.Mindenki válaszát és ötletét várom.2010. júl. 30. 11:06
21/23 anonim válasza:
Én már most tudom az eredményt: nem vagyok terhes. :(
Most éjszaka nagyon rosszul lettem, elkezdtem vérezni, ezért a férjem bevitt az ügyeletre. Kiderült, hogy van egy cisztám, ez okozta a vérzés kimaradását és a terhességi tüneteket... A doki azt mondta, hogy valószínűleg pár napon belül fel fog szívódni, tehát nincs gond, ha babát szeretnénk. Szóval majd szeptembertől ráhajtunk a témára. :)
Neked továbbra is szorítok, remélem pozitív lesz az a fránya teszt!
22/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom.:-S Akkor szeptemberben mindent bele!Én nagyon fogok szurkolni és remélem összejön minél hamarabb.Puszi.Niki
2010. aug. 9. 14:05
23/23 anonim válasza:
Köszi szépen! Optimista emberke vagyok, úgyhogy nem vagyok elkenődve, sőt!
Te teszteltél már? Majd írd meg, hogy mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!