Lehetséges? Betegség vagy terhesség?
Köszi, kedves vagy! Nem akarom elkapkodni a tesztelést, szerintem "csak" péntek reggel szánom rá magam, de majd megírom, hogy mi lett! Meglepődnék, ha megjönne... :D
Majd Te is írj!
Bocs, az off-ért.
Kedves anyukák, kismamák, és leendő kismamák.
Olyan jó végre egy ilyen kérdést olvasni, ahol nem osztják ki egymást a kommentelők, hogy ki mikor és miért tesztel, hanem támogatjátok egymást, és tanácsot adnak egymásnak. Kár, hogy nincs több ilyen.
Gratulálok mindnyájatoknak, büszkék lehettek magatokra.
Kedves kérdező, remélem jön az a kis angyal hozzád.
A most már 32 hetes kismami vagyok!
Én mindíg segíteni próbálok a tapasztalataimmal,ha tudok a kérdezőknek.
Persze azért volt már olyan kérdés ahol kicsit erélyesebben írtam a kérdezőnek mert értetlenkedett.
De ez a ritkább eset.
Anyuka vagyok,kismama és nő tehát segítek amiben tudok a női témákban.
Kedves kérdező,mindenképp jelentkezz a teszt eredményével!
Drukkolok ezerrel:)))
Én szerencsére ilyen kedves komment írókat fogtam ki!:-)Köszönöm a válaszotokat.A kismamának üzenem, hogy boldog babavárást, és legyél nagyon boldog anyuka, és sok egészséget kívánok!!!A többieknek üzenem hogy remélem sikerülni fog mindenkinek a baba.Ha teszteltél, feltétlen írd meg az eredményt.Én pénteken reggel tesztelek.Megy a drukk.Aztán mindenkihez repüljön be az a fránya gólya!!!!:-)
NIKI
Szia Niki! Ígéretemhez híven írok. Elszámoltam magam, mert már tegnap kellett volna megjönnie (nem ma), ezért ma reggel teszteltem: szellemcsíkos lett. :( Viszont továbbra is többször van hányingerem, megjön érzésem, gyakran járok pisilni stb., mensi viszont sehol. Várok hétfőig, akkor újra próbálkozom, csak még nem tudom, milyen teszttel (ez Gabriel volt).
Szorítok Neked holnapra és majd jelentkezz az eredménnyel!
Szia!
A fenébe, hogy szellemcsíkos lett.Még egy nap izgalom.Pedig ezt a terhességi tesztet elég sokan megbízhatónak tartja.Holnap reggel én is tesztelek.Mivel nekem csak akkor nem volt hányingerem mikor nem ettem, most változott mert nincs időm arra hogy hányingerem legyen ugyanis mindíg eszek:S Megjön érzésem van kb bő egy hete.Hát majd kiderül.Szurkolok neked nagyon!!:-)Feltétlenül írd meg hogy mi lett az eredmény!!
A kismama vagyok!
Csajok!
A Gabriel sokszor csinált már nekem is szellemcsíkost,vagyis olyan fehéres,átlátszó volt a csík rajta,olyan mintha a csík helyén bemélyedés lenne.Ilyenkor sajnos nem voltam terhes.Akkor lesz a Gabriel pozitív ha csak egy kicsit is de rózsaszínes lesz a csík.Az nem baj ha halvány.
Szóval annak üzenem,aki tesztelt,hogy igen sajnos az negatív volt:(((
Niki:gratulálok,te nagyon türelmes csaj vagy:)))
Mikor tesztelsz?
Drukkolok!
Úgy fest, hogy az "igazság" egyikünknek sem akarja magát megmutatni. :) Majd hétfő reggel!!!
A szellemcsík olyan nagyon halvány szürkés vonal a terhesség vonalán, ami nagyon halványan vagy csak fénynél látszik. Nekem mintha először lett volna benne valamilyen rószaszínes beütés, de később már nem láttam, így ez biztosan negatív (volt tegnap). Szerencsére azóta is csak a tüneteimmel küzdök, úgyhogy még nem adtam fel. Kitartás Neked is és jó hétvégét!
Hétfőn jelentkezem és remélem Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!