Terhesség vagy betegség?
Figyelt kérdés
Lehetséges a 16 dpo környékén enyhe hányinger, ha sikerült a megtermékenyítés?
Két héttel ezelőtt volt egy vírusos bélfertőzésem, ami "elvileg" elmúlt, kb. 3-4 napja enyhe hányingerem szokott lenni. Tegnap volt a nem várt napja, azonban még semmi jele, hogy megjöjjön.
A lehetséges terhesség jele már lehet, vagy inkább menjek vissza a háziorvosomhoz?
2013. szept. 17. 10:19
1/10 anonim válasza:
Szerintem lehetseges. En is igy jartam. Elkaptam a calici virust, ami miatt az egesz csalad egy hetig szenvedett, de nekem egy hettel kesobb megint emelygeseim voltak. Mondtam a ferjemnek, hogy meg mindig bennemvan a baci, erre o azt mondta, hogy terhes vagyok. Igaza lett :D csinalj egy tesztet :D drukkok
2/10 anonim válasza:
Lehet terhesség is persze, érdemes tesztet csinálni.
De ha a bélflórádra komolyabban kihatott a fertőzés és nem szedtél probiotikumot vagy nem megfelelő mennyiségben és ideig, akkor attól is lehet a hányinger.
3/10 anonim válasza:
Szerintem tesztelj. Sok sikert.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha 1 napja késik, de két nappal ezelőtt negatívat teszteltem, akkor szerintetek mikor teszteljek?
2013. szept. 17. 10:43
5/10 anonim válasza:
Szerintem holnap a reggeli vizeletből csinálj egy újabbat. Ha baba van a dologban, már ki kell mutatnia. :) Majd írd meg az eredményt!
6/10 A kérdező kommentje:
Oké. :) Akkor holnap reggel tesztelek.
2013. szept. 17. 11:01
7/10 anonim válasza:
Reggel tesztelj szerintem is. 2 napja még a nemvárt előtt teszteltél, tehát holnap attól még lehet pozitív. Drukkolok. (Egyébként én a helyedben nem várnám ki, és tesztelnék ma is egyet. Nem olyan drága a teszt.)
8/10 anonim válasza:
Lehet én sem tudnám kivárni :)
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, teszteltem. Negatív lett, és meg is jött. :(
2013. szept. 18. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!