Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Számításaim szerint 7 hetes...

Számításaim szerint 7 hetes terhes leszek hétfőn, a 4-5. hétben iszonyat intenzív tüneteim voltak, a 6. elején már nem intenzív van hogy semmit sem érzek. Kedden megyek dokihoz, pozitívak a tesztjeim. Mitől múlnak a tünetek el, ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 16:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak nyugodj meg ne idegeskedj mert azzal csak ártasz. Nekem is ezt tanácsolták,meg hogy a tünetek jönnek-mennek. Mikor kell vissza menned a dokihoz?
2013. dec. 15. 13:10
 12/23 anonim ***** válasza:
A héten majd vmelyik nap,de karàcsonyig minden nap dolgozok,így lehet csak jövőre tudok visszamenni... Addig meg izgulok.:-(
2013. dec. 15. 14:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Vigyázz magatokra pihenj sokat ne filóz nehéz de muszáj elterelni a gondolatokat. Mielőbb menj vissza orvoshoz ha tudsz,szakíts rá időt. Megéri! :) Én is nagyon izgulós vagyok de mindjárt itt az idő és végre először én is láthatom a picikémet,és remélem minden ok lesz és jó helyen van.
2013. dec. 15. 16:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Te is vigyázz magatokra! Biztosan rendben lesz minden. Akár hogyan is szeretnék, nem tudok megnyugodni, talán majd az ünnepek alatt. Nagyon szeretnék visszamenni az orvoshoz, talán valamelyik este munka után rám néz...
2013. dec. 15. 19:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia! Kérdező!!Voltam vizsgálaton :)rákszűréshez mintát vett a doki, aztán hüvelyi ultrahangon megállapította a terhességet.Azt nézte hogy jó helyen van-e és hogy van-e már szívműködés!!:) Nekünk már volt:) Elmondta keressem meg a védőnőt aztán hogy legközelebb mikor mennyek és milyen vizsgálatok lesznek. :) Tünetem azóta sincs!:) Ti hogy vagytok??A.
2013. dec. 17. 19:20
 16/23 A kérdező kommentje:
Kedves A! Mi is ma voltunk orvosnál. Csinált rákszűrést,megnézett uh-val. Minden rendben van,jó helyen van,7 hetes és szívhang is van! Nagyon boldog vagyok! Holnap megyek a védőnőhöz. GRATULÁLOK NEKED KISMAMA!
2013. dec. 17. 20:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek! Jó, hogy minden rendben van, nagyon örülök! :)

Sajnos nekem elment a babám, de ha így kellett lennie, legyen, inkább most... Éreztem én, hogy nem jó jel koraterhességnél ha elmúlnak a tünetek... Majd máskor nekünk is sikerül, nem adom fel!

2013. dec. 17. 21:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom kedves A! :( Majd a következő hónap hátha sikeresebb lesz! Minden hónap egy újabb remény egy újabb lehetőség.Nekünk 5 évbe tellett míg megfogant,most nagyon fogok rá vigyázni.
2013. dec. 18. 05:41
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Az útólsót nem én írtam!A. Én is nagyon sajnálom kitartás neked fel a fejjel! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!A.
2013. dec. 19. 15:13
 20/23 A kérdező kommentje:
Húúú bocsi kedves A!!!! Hogy vagy? Minden rendben? Bocsi mégegyszer!!!!
2013. dec. 19. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!