Csináltam tesztet kettőt is mind a kettőn halvány nagyon a csík. Ez jelentheti azt hogy terhes vagyok? Igaz az hogy ilyenkor a vizelet szaga intenzív?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 06:41
1/5 anonim válasza:
Gratulálok!:) Én nem szaglásztam a pisimet,a mikor pozitív lett a tesztem, hanem rohantam a férjemhez, (aki aludt:) hajnali 5-kor:)
2/5 anonim válasza:
Gratulálok!!! :)
Igaz, ilyenkor erősebb, intenzívebb az illata, lehet, hogy ezt érezted te is, én folyamatposan minden alkalommal érzem (de lehet ,hogy csak a szaglásom lett jobb).
Vigyázz magatokra!
10 hetes km
3/5 anonim válasza:
Ha halvány akkor is pozitív ! Gratulálok ! Meglásd egy héten belul csak úgy viríttani fog az a második csík is. Hányadik napon teszteltél és mióta próbálkoztatok nálatok mi vált be ?
4/5 anonim válasza:
Ha rózsaszínes vagy pirosas a halvány csík az pozitív ha szürke akkor fals a teszt..nekem a facelle és a x epil ami mindig álpozi..kívánom, hogy neked igazi legyen:)
5/5 anonim válasza:
Az álpozi egy ritka jelenség, és a mostani tesztek reagensei tökre megegyeznek, mert azokat egy technológia szerint gyártják. Csak az egyiknek kék doboza van, a másiknak piros :) Az egyik 2000 Ft, a másik 300 Ft. Ki mennyiért tudja eladni. Az X-epil legalább olcsó. Én használtam, és semmi bajom nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!