Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, eddig...

7 hetes terhes vagyok, eddig szinte semmi bajom nem volt, de tegnap óta olyan erős és intenzív hányingerem van, hogy azóta nem tudtam enni, ami lement ki is hánytam?

Figyelt kérdés
Hiába iszom gyömbér teát, rágok kekszet, ráadásul a fejem is fáj, mintha migrénem lenne. Mi segítene?
2008. júl. 23. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:

B6 vitamint szoktak az orvosok javasolni hányingerre, próbáld ki hátha az majd segít.

27 hetes mami

2008. júl. 23. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem a hatodik hettol kezdodtek a rosszulletek.Nekem sem hatott igazan semmi.Talan a keksz segitett,de csak par percig ereztem magam jobban.A negyedik honap vegere elmult.

Sokan ellenzik,de en szedtem hanyinger ellen gyogyszert.Rosszul ereztem magam,de nem hanytam.Olyan is elofordult,hogy 1 hetig nem tudtam az utcara menni.

2008. júl. 23. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Én normaflore-t ittam, próbáld ki!!Sok szerencsét!!!Boldog babavárást!!!32hetes kismama
2008. júl. 23. 18:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Normaflore jó a hányingerre?? Kipróbálom mindenképpen!

a magneb6-ot most hánytam ki..:-(

Köszönöm a válaszokat!

2008. júl. 23. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is a 7. hétem kezdtem iszonyúan rosszul lenni. Próbáld ki a sima B6-ot, vagy a MagneB6 pezsgőtablettás változatát. A gyömbért pedig kapszula formájában. A kekszek belőlem is kijöttek. Ha ez vigasztal, nekem kb a 11 hétig volt rossz, azóta szinte teljesen elmúltak a rosszullétek.

15 hetes kismama.

2008. júl. 23. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, a normaflore nagyon jó, mivel helyreállítja a bélflórádat!!!:D Nekem bevált.32hetes kismama
2008. júl. 23. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a hideg reggeli tejecske segít, lassan kortyolgatva. egyébként sajnos a terhesség ezzel jár, de a nődokim szerint ez a normális, tehát egészséges a terhesség. Úgyhogy fel a fejjel, a babód egészségesen fejlődik. 8+4 hetes babós.
2008. júl. 24. 07:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Hat, nem akarlak elkeseriteni, de en is a 4. honap vegeig kinlodtam, nemcsak hanyingerrel, hanem hanytam is reggel, delutan, este. Semmi sem hasznalt, a doki gyogyszert nem ajanlott, csak a tejet, kekszet, de az is kijott (azt mondta, hogyha nem javul a helyzet az elso par honap utan, akkor majd elkuld belgyogyaszatra, de szerencsere erre nem volt szukseg). A gyomber sem hatott, en is probaltam. Szoval, nekem tul kellett esni ezen (igaz, egy jo oldala is volt, hogy fogytam sokat, es abbol nem jott vissza csak 1 kg :)).
2008. júl. 25. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!