Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van olyan hogy a...

Szerintetek van olyan hogy a terhesség jelei 4 nap után jelentkeznének?

Figyelt kérdés
Eddig még csak sokszor járok pisilni

2013. dec. 14. 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem lehet először normálisan tájékozódni és aztán szexelni????

Komolyan mondom ezt úgy bírom, hogy sokan azt hiszik, hogy attól, mert nagylánynak és nagyfiúnak képzelik magukat és mert beindultak a hormonok és van éppen kivel szexelni, akkor már azt hiszik, hogy lehet is szexelni...

Egyébként nagyon kicsi a valószínűsége így a terhességnek, de amennyiben kicsit is van benned védekezés nélkül, bármi előfordulhat!

2013. dec. 14. 11:50
 12/20 A kérdező kommentje:
eddig még nem történt velem ilyen!! .. én tudtam hogy védekezni kellene.. de ő nem.. mert ebből nem lehet baj meg izé..o_O" .. hiába mondtam neki!
2013. dec. 14. 11:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondtad neki?

Megerőszakolt vagy te is akartad?

Mert amennyiben te is akartad csak ennyi az egész: hogy oké, szexelünk, de rögtön felhúzod a gumit, különben nincs szex! Ennyi!

2013. dec. 14. 11:54
 14/20 A kérdező kommentje:
az igaz hogy belegyeztem.. utána mondta hogy: csak egy kicsit simán.. aztán utána gumival :(
2013. dec. 14. 11:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Az aktus után kell 7-10 nap, hogy a sejtcsomó beágyazódjon a méhedbe és ez után körülbelül egy hét kell, hogy annyi HCG termelődjön, hogy a tesztek kimutassák. Szóval a szex után legkorábban a 14. nap reggel v3gethetsz egy 10-es tesztet, hogy kiderüljön sikerült-e teherbe esned.
2013. dec. 14. 12:47
 16/20 A kérdező kommentje:
oké! .. hát remélem nem vagyok az!
2013. dec. 14. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ilynekor még épphogy talán leér a méhedbe tehát tünete nem lehet,. ha nagyon nem akarsz babáét ne legyél iylen felelötlen hanem védekezzetek rendesen. Sok baba fogan megszakitásos együttlétböl. tehát csak annak szabad ezt alkalmazni akinél nem nagy gond ha becsuszik. ne legyél ilyen buta....
2013. dec. 14. 13:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Tudom!.. és nem leszek ilyen buta többet!!
2013. dec. 14. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok és sokat olvastam a terhességről, teherbe esésről... azt hinném a lányok 2x ennyit tudnak róla mint én FIÚ létemre. de sajna nem... nem akarok én itt leb#szni de miért nem olvastál utána hogy mennek a dolgok? :/ hány éves vagy amúgy???
2013. dec. 14. 16:41
 20/20 A kérdező kommentje:
16 .. :(
2013. dec. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!