Ettől terhes lehetek?
A barátommal "játszottunk" és az előváladéka /ami tartalmaz spermiumot/ a hüvelyembe mehetett, valószínűleg ment is. Azóta ilyen gondjaim vannak:
- szédülés
- érzékeny a mellem
- a barátom ujjazott és véreztem /lehet, hogy mert még szűz voltam és átszakadt a szűzhártya, de a vérzés is terhességi előjel/
- görcsök
- menstruáció kimaradása
Szerintetek ennyitől lehetek terhes? Nagyon félünk. Bunkó válaszok kíméljenek.
A szédülés lehet folyadékhiány is, a fiatalok 90%-a nem iszik elég folyadékot, főleg, ha a meleg nem hajtja rá őket. Az érzékeny mell lehet a mensi előjele. A vérzés ujjazáskor a szűzhártyád volt. A görcsök is mensi előjele lehet. A mensid meg azért késik, mert parázol ezerrel.
Szerintem nem vagy terhes, csak kéne neked egy kis higgadtság. Nincs gáz! Előváladék kézzel feljuttatva... ugyanmár! Minimum egy behatolás azért kellene. Vannak véletlenek, és csodák is, de nem ekkorák!
Én sem hiszem, hogy terhes lennél.
Vegyél egy tesztet bármelyik drogériában van, 1000 Ft alatt. Csináld meg, hogy megnyugodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!