Szerintetek terhes lehetek-e?
Figyelt kérdés
Rendszerint minden hónap 18-19-én kellene megjönnie, de kivételesen ebbe a hónapban nekiálltunk a babagyártásnak és az első érdekesség számomra, hogy 16-án megjött és nem tartott csak 2-3 napig (ebből is a harmadik napon már csak pecsételt). Fáj még most is a hasam és émelyegtem is ami nekem nem szokványos már. Persze várok még 1 hetet és max. Veszek egy olcsóbb terhességi tesztet, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!2013. aug. 20. 00:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehetsz, de valószínűleg nem ebben a hónapban. Melegben lehet rövidebb a menstruáció, az émelygés pedig az elmúlt napokban sokaknál volt a frontok miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót, köszi a véleményeket.
2013. aug. 20. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!