Pco gyanujával elkültek ultrahangra mert a doki aszt gyanitotta a s az is lett, gyereket szertnék válajam a mütétet? A mütét után menyi idö a teherbe esésig?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 16:16
11/15 A kérdező kommentje:
ne haragudjál nem a fogalmázásomal van baj ha nem nem érted amit én kérdezek de mindegy.mert a pcos meg a pco is más!
2014. jan. 2. 14:31
12/15 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy a PCO, meg a PCOS teljesen más lenne, sőt eléggé összefügg a kettő. A PCO - (ha jól tudom) policisztás ovárium, a PCOS - policisztás ovárium szindróma, aminek egyik tünete többek között a policisztás ovárium. Ettől függetlenül neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél csinálni.
13/15 A kérdező kommentje:
de én voltam ultra hangon és aszt monta a doki hogy ő nem lát sem szisztát sm mást.pontosan szt monta hogy nögyogyászatlag redbe van minden ö nem tugya hogy mi okzhatja a menzesz ki maradást.
2014. jan. 3. 20:40
14/15 anonim válasza:
Csak ismételni tudom magam. Keress egy endokrinológust és csináltasd meg a terhelés inzulin és cukorvizsgálatokat. A menstruációs problémákat hormoneltérések okozzák. A nőgyógyász nem ért a hormonokhoz, az az endokrinológus szakterülete, ezért ilyen esetben endokrinológust célszerű keresni. Egyébként javasolom, hogy keress rá a PCO-ra a neten, rengeteg infót fogsz találni.
15/15 A kérdező kommentje:
voltam elöször egy nögyogyásznál aki fel irt egy gyogyszert ami aszt monta ki fogja hozni a menzeszt aminek a neve provera.aszt monta szegyem 2*1 et 10napig s ha nem hozná ki akor várjam meg amire meg szokott jöni de ha nem akor szegyem ugyan ugy.most már be szetem 10napig de még most sem jöt meg de érzem a tüneteit ami szokot jelentkezni a menzesz elött.szerinted mit tegyek szegyem tovább??
2014. jan. 5. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!