Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Se peteérésem, se menzeszem...

Se peteérésem, se menzeszem és van vékony nyálkahártyám. Normális, ha doki norcolut után clostit írt fel (4 hónapra), de ultrahangra nem rendelt vissza?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy mivel 4 hónapja volt egy 2 hónapi closty szedésem, és nem volt ciszta, így tehát jól reagál a szervezetem erre a gyógyszerre. Úgyhogy csinált egy ultrahangot, és ennyi. Szerintetek?
2009. febr. 1. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nem biztos, hogy normális, problémáid hátterében biztos, hogy hormon gondok állnak. Ha nem voltál még endokrinológusnál, akkor lehet érdemes lenne kérni egy beutalót hozá. Ők a hormonok igazi hozzáértői, a nőgyógyászok sokszor csak a Clostiig jutnak el, ami nem biztos, hogy mindenkinek segít.
2009. febr. 1. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

semiképp nem jo a dokid!!!!!!na nekem is ezvolt a bajom nemvolt peteérésem és a méhnyálkahártya is vékony volt. de nekem volt menzism 40 napos!

engem is a doki clostival akart kezelni de előtte hogy meghozza a menzit irt fel norcolutot.

Azért mondog hogynemjo mert nekem lett pém a clostitol de a méhnyálkahártya vékony maradt!!!!!!!!

és elsőzör aztkéne megnéznie miről nincs peteérésed!nekem később derült ki magas hormon miatt volt!de mindennek van oka!szóval ha nincs péd az valaminek oka kell legyen!aztkellene kideriteni először!mert hiába lesz peteérésed clostival ha nemtud beágyazodni mert a closti mégvékonyabbá teszi az amugy is vékony méhnyálkahártyát!!!!na meg hogy nemnézi hogy van e peteérés clostival?????másik dokit kellene váltani mert ezzel nem mész semmire!!

2009. febr. 1. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!