Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerult vegre...

Szerintetek sikerult vegre teherbe esnem?

Figyelt kérdés

Peteereskor tobbszor voltam egyutt a ferjemmel, es ra kb egy hetre ketszer fel percig tarto, kis kapirgalast majd masnap a jobb oldalamon rovid ideig tarto eros szurkalasokat ereztem haromszor is.

Nem vedekeztunk mert mar regota babat szeretnenk mindketten. Emlekszem a peteereskor valo ketszeri szeretkezeskor olyan mintha akkor vegre sikerult volna. Mert ugy ereztem magamat szeretkezes utan, mintha nem is lennek a vilagon, annyira jo volt.

2013. dec. 11. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1 hét alatt semmilyen tünet nem jelentkezik még és el kell keserítselek, nem érzed aktus után sem, hogy ez most sikeres lesz

pszichésen érezheted így mert szeretnéd, vágysz rá, de ennek fizikailag nincs megalapozottsága

2013. dec. 11. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Az hogy most hú nagyon jónak érezted nem tünet, ez egy nagy baromság...ha kimarad a vérzésed és lesz pozi teszted akkor tudod hogy sikerült, addig nem tudhatod...
2013. dec. 11. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos az aki régóta vár magára már mindent bebeszél magának:( Mi is évek óta várjuk én már az össze létezö tünetet produkáltam a hányingertöl kezdve a höemelkedésig, fémes szájiz stb. baba mégsem volt soha. Várd meg hogy megjön-e vagy sem. Ezek a megérzések sajnos sokszor csalnak:(
2013. dec. 11. 12:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen talan igazatok van, es csak bebeszelem magamnak. De arra gondoltam, ez talan a beagyazodas jelei is lehettek. Na, majd kiderul.
2013. dec. 11. 13:32
 5/6 A kérdező kommentje:
A hetvegen kellett volna megjonnie a havi verzesnek, de semmi meg ma sem. Harmadik reggel csak kis barna folyas van a fehernemun. Remelem sikerult. Szerintetek?
2013. dec. 16. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
tesztelj és kiderül.
2013. dec. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!