Bár az hogy el vagyok keseredve, így önmagában nem igaz,változó a hangulatom ezzel kapcsolatban,igyekszem nem megzuhanni tőle,mert attól nem lesz jobb,sőt, persze ez nem mindig sikerül.:)
2012. okt. 31. 19:45
3/11 A kérdező kommentje:
Nem lesz vilagvege, de annak aki ebben a helyzetben van, honaprol honapra egy vilag omlik ossze...
2012. okt. 31. 19:46
4/11 anonim válasza:
Nekem sem sikerült eddig,fél éve próbálkozunk. Az első 2-3 hónapban nagyon nehezen viseltem a csalódást - magam sem tudom,hogy miért gondoltam,hogy a babagyártás a lehető legegyszerűbb dolog - ,de mostmár kezdek hozzászokni,hogy mindig megjön..
2012. okt. 31. 19:54
5/11 anonim válasza:
Csatlakozom.
2012. okt. 31. 20:01
6/11 anonim válasza:
Sziasztok lassan egy éve próbálkozunk a párommal. Neki már van egy fia. Én a múltkor voltam dokinál, megvizsgált, azt mondta, teljesen tökéletes a szervezetem, nincs semmi akadálya, hogy kihordjak egy babát, még sem jött össze eddig. én 25éves vagyok ( se terhességem, se abortuszom nem volt) a párom 33 éves.
És még eddig nem jött össze:(
2012. okt. 31. 20:03
7/11 anonim válasza:
5 évig voltam ebben az elkeseredett állapotban...aztán bevettem a "leszarom" tablettát és csodák csodájára terhes lettem!Szóval ezzel csak azt akarom mondani,hogy akkor fog sikerülni,amikor nem is várnád,és nem görcsölsz rá annyira!
2012. okt. 31. 20:33
8/11 anonim válasza:
Én is ugy csináltam, mint a 7-es, de én 2 év után. A hobbimnak kezdtem élni, a lovaglásnak. Pont kedvez a terhességnek :)
Amikor terhes lettem, zokogtam, mert abba kellett hagyni a lovaglást, elötebpedig azért sirtam, mert nem sikerult :)
2012. okt. 31. 20:56
9/11 anonim válasza:
Mi ket es fel eve szeretnenk babat. IR PCOs pajzsmirigy gondok utan kb 2 honapja vagyok rendben maj egyeves kezeles utan.
Kar h elobb nem derult ezekre feny.
2012. nov. 1. 10:53
10/11 anonim válasza:
Sziasztok,mi pont két éve próbálkozunk,most kértem Istentől,hogy segítsen már meg-nagyon-nagyon imádkoztam érte :D Most 3napja késik,de az már megszokott.Ha nem sikerül,akkor én is beveszem a leszar--m tabletát :D 28nő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!