Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Veteles utan hany honappal...

Veteles utan hany honappal sikerult ujra teherbe esnetek es megmaradt a terhesseg?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:

4 hónap és megmaradt a baba :)

előtte 2 évig próbálkoztunk, hiába.

22 hkm

2013. máj. 2. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
1 évre rà lettem terhes és megint nem sikerült :/ A szerencsénk,hogy van egy 2,5 éves lánykánk. Nélküle nem is tudom hogy élnénk túl...
2013. máj. 2. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:

2. hónap.

És már meg is született! :)

2013. máj. 2. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Vetélés óta 6 hónap telt el. Sajnos még nem jött össze. Tóth hol tartotok?
2013. máj. 2. 20:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a heten veteltem el. 18 hetes terhes voltam semmi elojele nem volt a vetelesnek... 3 nap alatt tortent az egesz. Elve szuletett de azonnal meghalt.. e sem hisem ami toretnt velunk... 6 honapot mondott a doki hogy varjunk, de az most annyira hosszunak tunik...
2013. máj. 2. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:

jézusom! 18 hetesen. szörnyű lehetett :(

nagyon sajnálom.

gondolom, azért ilyen viszonylag hosszú várandósság utáni vetélés (vagy ez már szülés?) esetén többet kell várni egy újabb terhességig.

sok erőt kívánok neked!!

2013. máj. 2. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért kell ennyit várnotok,hogy ugymond ki tudd lelkileg is heverni ne csak fizikailag a baba elvesztését.Nem mintha erre elég lenne akármennyi idő is... De ez az orvosi protokoll. Borzasztó ami történt veletek,legközelebb hátha sikerül! Minden jót!
2013. máj. 4. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!