Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Többszörös vetélés után van...

Többszörös vetélés után van aki megint pozitívat tesztelt? Szedtek valamit? Otthon fekvés, vagy ugyanúgy lehet mindent?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy tudom, hogy aki egyszer már elvetélt, az egyből veszélyeztetett terhesnek számít. Szerintem menj el orvoshoz, és beszéld meg vele, hogy mi legyen ezután. Boldog babavárást!
2009. nov. 25. 09:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképpen, csak a többi "sorstársat" is szerettem volna megkérdezni!
2009. nov. 25. 09:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem két vetélésem volt sajnos, mindkettő a 6.-7. héten. Én most a párommal is szedettem vitamint. Palástfű teát iszom napi 2 csészével, többet nem ajánlanak mert károsítja a májat. Elevitről váltottam a femibionra, mert másként dolgozza fel a folsavat.

És ha újra teherbeesem így, akkor azonnal sárgatesthormon kezelést kapok, tabletta formájában.

2009. nov. 25. 09:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdezem, hogy akkor is kell szerinted a sárgatest kezelés (gyógyszer), ha semmi panasz, semmi barnázás, semmi? Mert nekem is maradt otthon.
2009. nov. 25. 09:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem 3 vetélésem volt az első után szedtem mindenféle bogyót de nem használt hiszen elvesztettük qa következő babát is, utána cska az utrogestant hazsnáltam d azt sem segítertt utána nem használtam semmit mert a doki azt mondta hogy ha nem egészséges úgysem marad meg és akkor semmi ne msegít ha nincs akkor meg úgyis megmarad hát így is lett a negyedik baba már nem ment el ő velünk maradt és most már egy csodálatos 3 hónpos kislány.

nagoyn sokat izgultam sőt idegeskedtem de aztán szerncsére nem lett semmi gond

2009. nov. 25. 09:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Kdves Utolsó!

Valhogy én is így gondolom. Addig nem igazán szednék be semmit, amíg nem érzem, vagy látom, hogy baj lenne.

Az utolsó babánál kaptam én is mindent, mégsem maradt meg.

2009. nov. 25. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy mi lehet az oka vagyis azt mondták hgoy kromoszoma rendellenesség de hát így jártuk, szorítok neked hgoyminen rendebn legyen most hány hetres vagy vagy még nincs baba?

az utolsó vagyok

2009. nov. 25. 09:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

9.37-es vagyok

Azért kell szednem majd sárgatesthormont, hogy megtapadjon a pici. Az első kettőnél nem szedtem, az orvosom nem mondta. váltottam is azóta doktornőt.

2009. nov. 25. 10:04
 9/11 A kérdező kommentje:
még csak egy halvány pozi teszem van, amit 10h-kor csináltam.
2009. nov. 25. 10:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok, a halvány pozitív is POZITÍV! Én a helyedben elmennék mielőbb a dokihoz, hogy Ő mégis mit javasol. Több vetélés után mindenképpen ajánlott az orvosi felügyelet. Boldog babavárást kavánok!
2009. nov. 25. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!