Tobb mint 80 napja nem jott meg a menstruaciom. Nogyogyasz mit fog adni hogy beinduljon? Volt mar valaki igy?
Sose volt rendszeres a menstruaciom, mindig ossze vissza jott meg. Hogy oszinte legyek eddig nem igazan figyeltem. De babat szeretnenk a parommal. Ahogy ezt elhataroztuk ilyen lett a ciklusom.
Merem a homet az altalaban 36-36.2 szokott lenni.
Kertem idopontot nogyogyaszhoz -sztk-s es mar tobb mint 1 honapja hogy kertem de igy is majd csak 23an mehetek. Meg van idopontom endokrinologiara a mens mentis-be de az is csak januar vege.
Csak kivancsi vagyok hogy mivel inditjak be, vagy esetleg en tudok e valamiben rasegiteni?
Norcolutot kaptam, xart se ért. Az eredendő probléma PCOS volt. Ha sosem volt rendszeres a mensid, keress fel endokrinológust (ha megteheted: www.mensmentis.hu ), és keresd az eredendő okot, mert kezeletlen hormonproblémával a vetélési arány irtózatosan magas!!! Ne kockáztass!
www.pco-szindroma.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!