Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy héttel hamarabb jött meg...

Egy héttel hamarabb jött meg a nemvár menstruációm. Először azt hittem hogy pecsételő vérzés, mivel csak egy pötty volt a bugyimon, de pár óra mulva elkezdtem vérezni. Nagyon szeretnék már kisbabát. Miért jött meg ennyire hamar?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyan ez volt velem is...kiderült, nem volt ovum, ezért elkezdett idő előtt leválni a nyálka hártya...nekem ez már a 2. ilyen hónap. Ha jövő hónap is ilyen lesz, akkor kivizsgálás hada kezdődik....végig néztük a pé-met, és uh on derült ki, hogy nincs ovum...:(
2013. okt. 4. 18:59
 2/4 A kérdező kommentje:
És te is kiszámoltad, hogy mikor van ovulációd? Mert én kiszámoltam... előtte, akkor, és utána is voltunk együtt a párommal... Vagy neked hogy hogy nemvolt ovud? Kicsit kezdek már összezavarodni ezekben a dolgokban. Lehet hogy én sem jól számoltam ki?
2013. okt. 5. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én is kiszámoltam, hőm is mutatta szépen, de ezek szerint nem volt ovum...:(...holnap fény derül sok mindenre...megyek orvoshoz, kivizsgáltatom magam...ez így nem járja...nekem 26-27. én volt, vagy nem volt ovum....25 naposak a ciklusaim, mindig előbb van ovum...vagy nincs...már nem tudom
2013. okt. 6. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem... megírod majd légyszíves mit mondott az orvos? Nekem most 2 napig tartott a menstruációm is, ugyhogy lehet én is elmegyek majd dokihoz, hátha ud segíteni h sikerüljön teherbe esnem
2013. okt. 7. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!