Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Van olyan aki...

Lombikosok! Van olyan aki ugyanitt tart ahol én?

Figyelt kérdés
Múlt csütörtökön kettő petesejtet kaptam vissza. 8, és 5 sejteseket. Crinone progeszteron gélt használok, és ovitrellet szúrok három naponta felet. Azon kívül bromokriptint szedek, napi 2*1-t és egy szem asa-protectet. Nagyon izgulok, hogy sikerül-e.

2013. dec. 9. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
énis lombikos vagyok,én csak azért írok neked h nagyon drukkolok!
2013. dec. 9. 20:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Neked sikerült?:)
2013. dec. 9. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem fagyasztott beültim volt,sajnos csak biokémiai terhességem volt.januárban megyek ujra.Et+hányadik napon vagy?
2013. dec. 9. 20:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Csütörtökön volt a beültetés. 5. napon vagyok.
2013. dec. 9. 20:42
 5/12 anonim válasza:

Sok sikert! :-)

Fagyasztott embriókat kaptam vissza, most 5 hetes terhes vagyok két pozitív teszttel és vérvétel eredménnyel. Jövő pénteken megyek UH-ra.

2013. dec. 10. 08:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom nem első lombik. GRATULÁLOK!!!! Én is nagyon izgulok már mi lesz az eredmény, nagyon szeretném ha a babókáim velem maradnának!
2013. dec. 10. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:
szívből szorítok! Nekem a 16.lombik sikerült! rengeteg próbálkozás, 6 év, két kürtrepedéses méhenkívüli és két vetélés, missed ab.al, de küzdöttünk tovább, aminek az eredménye most itt ficánkol a pocakomban:) Csütörtökön leszünk 13 hetesek! Én két 5 napos blasztobabát kaptam vissza,abból maradt velünk egy, aki a jelek szerint kisfiú.
2013. dec. 10. 13:20
 8/12 anonim válasza:

Igen, nem első lombik. Bár az első két lombik sikerült, csak elvetéltem :-( Harmadjára nem fogant meg, most negyedik, de ez az első fagyasztott embriók transzfere. Közben két sikertelen inszemet tudhatok magam mögött.

Most is szedem Utrogestan-t 2x2, Eurovit Folsavot.

2013. dec. 10. 14:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én ET+4 napon vagyok. Ez az ötödik beültetésem 2embriót kaptam vissza, 4 és 6 sejtesek voltak 2naposan. Utrogestan,crinone,ovitrelle,aspirin protekt,estrofem,clexane,medrol,a gyógyszereim + vitaminok. Nagyon izgulok,hogy mi lesz a vége,de próbálom elhessegetni a rossz gondolatokat. 18-án lesz a vérvételem. Szorítok neked is!
2013. dec. 10. 16:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Szia! Hogyhogy 2 naposan ültették vissza? Nekem 3 naposak voltak, 8-és 5 sejtesek. Én is szorítok neked!
2013. dec. 11. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!