Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttatok már ilyen görbét?

Láttatok már ilyen görbét?

Figyelt kérdés

Látott már valaki ilyen görbét?

[link]

2013. dec. 8. 11:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Én sokat hőmérőztem ,és sok görbét láttam már,de kizártnak tartom,hogy később lenne ovud. Ennél egyértelműbb nem is lehetne és ha jól számoltam az is 15 napja volt. Ilyenkor már mutatja a teszt szerintem is. Hajrá! :)
2013. dec. 11. 15:12
 22/34 A kérdező kommentje:

Megy fel!!!Hú de nagyon izgulok, ma veszek tesztet, és ha reggel is fent lesz, akkor tesztelek!

[link]

2013. dec. 12. 07:59
 23/34 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon izgi :)

Telszelt könyörgöm, jobban izgulok, mint Te :)

Ha tudsz, akkor 10-es érzékenységű tesztet vegyél. MOndjuk legjobb lenne reggeli első pisiből tesztelni, mert így az elején a napközbeni pisiben még nagyon kevéske a hcg, nehogy becsapjon és negatívat mutasson, holott ott van az a picibaba már :)

Nagyon babagyanús vagy :)

Azonnal írjál ám, ha teszteltél :) Ha nem sajnálsz két tesztet venni, akkor még ma nap közben csinálj meg egyet úgy, hogy előtte 3 órát ne igyál és ne pisilj :)

drukkolok!!!!!!! Babásodj!!!!!!

2013. dec. 12. 08:29
 24/34 A kérdező kommentje:
Vettem rossmanos facelle-t! Igenis értettem!!!Babásodok :DDD Hú de izgulok már :)
2013. dec. 12. 14:24
 25/34 anonim ***** válasza:
Hajrá! ;)
2013. dec. 12. 14:30
 26/34 anonim ***** válasza:
Drukkolunk!! Holnap ne feledj irni nekünk! :)
2013. dec. 12. 15:23
 27/34 A kérdező kommentje:
Itt vagyok, a hőm még mindig 37,1, viszont én nem látok rajta második csíkot, még vasárnapig ha nem jön meg újra tesztelek.
2013. dec. 13. 09:53
 28/34 anonim ***** válasza:
Ház ez érdekes ,hogy nem mutat semmit a teszt. Nem láttam még 17napos luteális fázist(peteéréstől számolt napok),ami nem jelenti azt ,hogy nem is létezik,de az biztos,hogy ritka lehet. Reméljük neked is inkább babát jelent ;). Milyen érzékeny az a teszt? Van akinek később mutatja. Addig amíg ilyen szépen fent a hő ,jók az esélyek!!!! Szurkolok!
2013. dec. 13. 10:36
 29/34 anonim ***** válasza:
Hát*
2013. dec. 13. 10:37
 30/34 A kérdező kommentje:
25-ös érzékenységű, ha nagyon megerőltetem magam, halvány derengést látok rajta, de azt én negatívnak veszem, úgyhogy vasárnap megismétlem :) Nem vagyok szomorú, mert érzem hogy bármi is lesz, az csak jó lesz és úgy kell lennie. Melleim nagyon érzékenyek, és haspuffadásom is van :) Majd meglátjuk, amíg a hőm fent van, tényleg nem aggódok.
2013. dec. 13. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!