Fogamzásgátló mellett lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2 honapja szedem és most kedden kéne elkezdenem az ujj adagot de még meg sem jött..2013. dec. 7. 20:01
3/8 anonim válasza:
Ha betartod rendesen a tabletta szedését, ha nem hagyod ki, akkor nemigazán leszel terhes tőle.
Én 12 éve szedem, és sosem lettem terhes tőle.
4/8 A kérdező kommentje:
percre pontosan minden nap este 7 kor vettem be sosem hagytam ki :( viszont csak 2 honapja szedem, nemrég született a megszakitásos modszerrel kislányom :) ugyhogy most biztosra akartunk menni.. nem voltunk eggyütt azon a héten amikor elkezdtem szedni.. csak utánna de utána nem védekeztünk de a dokim mondta h már hat nyugodjak meg... de most volt hóközi vérzésem,, ez mit jelent ? csak enyhe pecsételés volt
2013. dec. 7. 20:30
5/8 anonim válasza:
No para, még bőven megjöhet a megvonásos vérzésed! Nekem pl. mindig a 7 napos szünet vége fele jött meg.
Én úgy tudom a legelső levél szedése alatt kell még máshogy is védekezni, utána már nem. Szóval biztos hogy védett a tabletta, ha ez már a 2. adag volt.
Nyugi, nem valószínű hogy terhes leszel fog.gátló szedés ellenére.
6/8 anonim válasza:
3-as, az valóban kizárt, hogy a fogamzásgátlóTÓL terhes legyen...
7/8 anonim válasza:
Egyébként kedves kérdező, olvasd el a betegtájékoztatót. Pecsételő vérzés jelentkezhet, főleg, ha most kezdted el szedni.
8/8 A kérdező kommentje:
hát holnap elmegyek nőgyógyászhoz mert még mindig semmi ... se hasgörcs se barna folyás se semmi :( gyomoridegem van teljesen .. sokan mondják hogy lehet hogy gyenge a gyógyszer.. mert a "szünetbe" meg kell h jöjjön..
2013. dec. 9. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!