Se baba, se menzesz. Ciszta lehet?
28 naposak a ciklusaim,a múlt hónapban 30 napra jött meg,most meg még semmi.28. naptól érzek enyhe görcsöket,hasszurkálást,néha hányinger,szédülés,hasmenés.A tesztek negatívak.A hőm még siha nem volt ilyen magas!!!Mi lehet ez????
Nem lehet, hogy nemrég hagytad abba a gyógyszert?
Nekem a gyógyszer abbahagyása után 2 hónapig volt még 28 napos ciklusom, utána elszabadult a dolog... 36-52 naposak voltak.
Kivizsgáltattam magam, semmi komoly nem volt, minimális eltérés volt a hormonvizsgálat során. 9 hónap után megállapították, hogy nincs peteérésem, clostilbegitet írtak fel, utána rögtön össze is jött a nagyobbik fiam. A második fiamnál, már eleve clostival kezdtük, első gyógyszeres hónapban össze is jött.
:-)
Szóval neked lehet hormonprobléma is, de ciszta, pco, palyzsmirigyprobléma, IR, méhszájseb és még ki tudja mi minden befolyásolhatja a ciklus hosszát.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Nem 2 napja késik,mert 28 naposak a ciklusaim,dec. 3.-án kellett volna megjönnie,csak a múlt hónapban jött meg 30 napra,már akkor is meglepődtem...De ha még 30 naposnak is számolom akkor is 5.-én meg kellett volna jönnie.Akkor éreztem is,mintha..de mégsem.Fogamzásgátlót nem szedek,nem szedtem,szeptemberben voltam hormon vizsgálaton,minden tökéletes,van spontán peteérésem,voltam nőgyógyásznál is,minden rendben.
Ma reggel is csináltam 10-es érzékenységű tesztet,olyan negatív hogy csak na.Semmi mensi tünetem,se terhes tünetem nincs,a kisfiamnál a nemvárt napján már pozit teszteltem.Annyi tünetem van hogy fel van püffedve az alhasam,nagyon kidudorodik,és ilyen tompa szurkáló érzésem van. :-(
Holnap reggel telefonálom az uh-ra,remélem majd okosabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!