Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Se baba, se menzesz. Ciszta...

Se baba, se menzesz. Ciszta lehet?

Figyelt kérdés

[link]

28 naposak a ciklusaim,a múlt hónapban 30 napra jött meg,most meg még semmi.28. naptól érzek enyhe görcsöket,hasszurkálást,néha hányinger,szédülés,hasmenés.A tesztek negatívak.A hőm még siha nem volt ilyen magas!!!Mi lehet ez????

2013. dec. 7. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még korán van következtetéseket levonni (ha jól látom legalábbis, hogy csak tegnapelőtt óta késik). Tesztelj 1 hét múlva ha addig se jön meg.
2013. dec. 7. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A görbéd szerint az ovu óta 12 nap telt el. Az a gond, hogy 24-re húzta be az ovut a rendszer és ti csak 26-án voltatok együtt utána, az pedig szerintem már későn volt, de ha mégis sikerült, akkor egy pár napot várni kellene és megint tesztelni, mert most még korai a teszt. Az ovud előtt meg 22-én voltatok együtt, így abból esetleg lehet baba, de akkor 1-2 napon belül most már pozitívat kell tesztelned. Drukkolok!
2013. dec. 7. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Az emberi test néha csinál érdekes dolgokat. Nekem semmilyen ovus tünetem nem volt és még a hőm se emelkedett, és mégis a 39. hétben vagyok:-) Drukk-drukk:-)
2013. dec. 7. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nemrég hagytad abba a gyógyszert?

Nekem a gyógyszer abbahagyása után 2 hónapig volt még 28 napos ciklusom, utána elszabadult a dolog... 36-52 naposak voltak.

Kivizsgáltattam magam, semmi komoly nem volt, minimális eltérés volt a hormonvizsgálat során. 9 hónap után megállapították, hogy nincs peteérésem, clostilbegitet írtak fel, utána rögtön össze is jött a nagyobbik fiam. A második fiamnál, már eleve clostival kezdtük, első gyógyszeres hónapban össze is jött.

:-)

Szóval neked lehet hormonprobléma is, de ciszta, pco, palyzsmirigyprobléma, IR, méhszájseb és még ki tudja mi minden befolyásolhatja a ciklus hosszát.

2013. dec. 7. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.Nem 2 napja késik,mert 28 naposak a ciklusaim,dec. 3.-án kellett volna megjönnie,csak a múlt hónapban jött meg 30 napra,már akkor is meglepődtem...De ha még 30 naposnak is számolom akkor is 5.-én meg kellett volna jönnie.Akkor éreztem is,mintha..de mégsem.Fogamzásgátlót nem szedek,nem szedtem,szeptemberben voltam hormon vizsgálaton,minden tökéletes,van spontán peteérésem,voltam nőgyógyásznál is,minden rendben.

Ma reggel is csináltam 10-es érzékenységű tesztet,olyan negatív hogy csak na.Semmi mensi tünetem,se terhes tünetem nincs,a kisfiamnál a nemvárt napján már pozit teszteltem.Annyi tünetem van hogy fel van püffedve az alhasam,nagyon kidudorodik,és ilyen tompa szurkáló érzésem van. :-(

Holnap reggel telefonálom az uh-ra,remélem majd okosabb leszek.

2013. dec. 8. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!