Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyankor mi van, ha a terhessé...

Olyankor mi van, ha a terhességi teszten megjelent egy második csík, de nem ott, ahol kellett volna?

Figyelt kérdés
X-epil terhességi teszt, szép, erős kontroll csík. Megjelent viszont egy második csík is, csak nem ott, ahol kellene neki, hanem az illesztésnél. A csík tökéletesen szabályos és ami furcsa, hogy rózsaszín. Haloványabb valamivel, mint a kontrollcsík, de jól látható. Ilyenkor mi van? Nyilván a hibás a teszt, de vajon terhes vagyok, csak rosszul van összerakva a teszt, vagy nem vagyok terhes, és véletlenül rózsaszín? Ilyet még sosem láttam, és a képeket elnézve másnak nem szokott ott semmilyen csík lenni. Tapasztalat esetleg?

2013. dec. 6. 15:23
1 2 3
 21/26 Lienah ***** válasza:
Akkor azthiszem egy zsáknyi kitartást küldök neked:)Aztán, ha van újabb teszt-eredmény oszd meg velünk:)
2013. dec. 7. 07:58
 22/26 A kérdező kommentje:
Mindenképpen, és köszi :)
2013. dec. 7. 07:59
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez van! Én is azt érzem, hogy baba van, nem csak tünetekből, hanem érzem is. Tegnap este nem bírtam ki, este csináltam tesztet, valami pipettával csöpögtetőset, az 10 percen túl mutatott egész halovány változást. Ma reggel csináltam egy X-epilt első pisiből, és nekem is megjelent ott, ahol Te mutattad ez, de ahogy rákerestem, hogy X-epil pozitív- meg negatív teszt, és negatívnál mutatta azt a buta plusz csíkot. :( Meghagyom a másikat, pár nap múlva csinálok újat, egyébként meg pénteken megyek ultrahangra más okból, ha addig sem jön meg, és még mindig érzem, akkor megnézetem, egyébként legalább két hét eltelt.
2013. dec. 9. 08:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Nekem a ma reggeli is negatív. Ha nagyon akarom, talán látok vmit ott, ahol kellene, de szerintem tényleg csak nagyon akarom, és a csík helyét látom. Jövő héten megyek dokihoz, ha addig sem jön meg, mert ezen a héten nem tudok. Remélem nem valami bajom van, és azért késik ennyit, ez már a 40. nap :/
2013. dec. 9. 10:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi van veled azóta? Lett pozitív teszt?
2013. dec. 26. 11:17
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem, kéthetes késéssel, de megjött. A doki szerint semmi bajom, csak átrendeződött a ciklusom, megnézett ultrahanggal, minden oké.
2014. jan. 1. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!