Olyankor mi van, ha a terhességi teszten megjelent egy második csík, de nem ott, ahol kellett volna?
Csak olyan hibás teszt létezik amin a kontrollcsík sem jelenik meg. Álnegatív teszt van, álpozitív viszont nem... Szerintem simán csak "gyártási" hiba, hogy arrébbcsúszott az állapotosságot jelző csík. A lényeg, hogy akármilyen halvány is az "ön terhes! csík" az bizony azt jelzi, hogy baba van... Nálam 2 negatív teszt után lett a 3. pozitív (betudtam annak, hogy túl korán csináltam). Javaslom vegyél egy másik tesztet (jah igen és én már csalódtam az X-epil-ben), így én inkább egy másik tesztet javasolnék. Nálam ami sose volt hibás az a clearblue.
Amúgy sokat segítene ha fotóznál. Jah és légyszi írd meg hogy mi lett, mert kiváncsi lettem:) Köszi
Jah igen, most néztem, hogy a Clearblue-nak van olyan tesztje is ami digitális, és azt is megmondja, hogy hány hetes terhes vagy:) Miket ki nem találnak:)
És ez lemaradt: 18+1hkm:)
Az x-epilnél (tapasztalatom szerint) mindig van ott oldalt egy olyan csík ahogy írod ott a szélénél, ami aztán eltűnik.
De az nem a kontroll csík.
Szerintem ez megatív, de drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.
Nekem mindegyiken volt ilyen, bár késöbb el is tünt, ahogy megszáradt.
Sajnálom, de szerintem az nem az a csík aminek lennie kéne, szóval nem a kontroll csík. De azért csinálj holnap egy másmilyet.
Köszi a választ :)
Nem fogok kétségbeesni, ha negatív, mi konkrétan még nem próbálkozunk, megszakítással "védekezünk", aztán ha jön, akkor várjuk szeretettel. Csak késik egy hete, fáj a mellbimbóm érintésre, nem zsírosodik a bőröm, mint mensi előtt szokott, és elég bő folyásom van. Gondoltam, megér egy tesztet, és ezt kaptam :)
Aki látott már ilyet, vagy van véleménye, nyilatkozzon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!