Olyankor mi van, ha a terhességi teszten megjelent egy második csík, de nem ott, ahol kellett volna?
:) mindenképp furcsa de nekem van egy olyan érzésem,hogy ezek pozitív tesztek...mitől lenne két csík,ha nincs hcg?
Nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok,hogy olyan legyen,amilyet szeretnél!:)
Én azt gondolom, hogy ez egy pozitív teszt, maximum elég alacsony még a hcg szinted... és ahogy már írtam fals negatív van, de olyan hogy pozitívnak néz ki és közben negatív viszont nincs.
Egyre kiváncsibb vagyok:)
Sziasztok,
a ma reggelin még ilyen csík sincs, úgyhogy jó eséllyel az is negatív volt. Hát úgy néz ki, nem vagyok terhes.
Tudom melyik akcióból lehetett, mert mondta akkor rögtön a párom, hogy szerinte akkor elszúrta, 16 nap telt el azóta, már mutatnia kéne, nem?
Én majdnem 5hetes voltam amit már hajlandó volt mutatni a teszt, elötte negatívakat "pisiltem"..
Viszont az, hogy ezen az újabb teszten már semmiféle ilyen halvány csík nem volt azt jelenti hogy negatív, főleg mert reggeli elsőből csináltad ahol ugye magasabb koncentrációban kéne lennie a hcg-nek:( Azért ha továbbra sem jön meg, cirka 1 hét múlva csinálj újabb tesztet!!
Amúgy sajnos az X-epil-ről azonkívül, hogy nekem sincsenek jó tapasztalataim, itt is elég sok negatívat olvasok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!