Mire való a Choragon injekció? Most tartok a 3. clostis hónapnál, és ebben a hónapban kapnom kell 3 alkalommal injekciót. Miért szükséges ez?
Figyelt kérdés
Úgy látom egyre drasztikusabb kezelést alkalmaz az orvosom,eddig closti+duphaston volt 2 hónapig, most pedig closti+choragon a 12,15,18. napon.
Vizsgálatot nem végzett, se vérvétel, se uh. Kezdek aggódni, hogy teljesen felborul a szervezetem ettől a sok hormonkészítménytől!
Segítsetek, kapott már valaki hasonló kezelést? Érdemes volt? Nem tudom mit tegyek, folytassam a "kezelést", vagy keressek mást aki talán alaposabb?
2008. júl. 12. 10:17
1/2 anonim válasza:
Hát vizsgálatok nélkül mit kezel? Nekem ez nagyon furcsa. Én keresnék egy lelkiismeretesebb dokit. Mi van ha a closti kezeléstől beérik több petéd is? Akkor ikreket fogsz szülni ki tudja mennyit? Ezt ultrahanggal szokták ellenőrizni, hogy egyáltalán milyen hatással vannak a szervezetedre a gyógyszerek. Meg mire föl adta ezeket a gyógyszereket, ha vizsgálatot nem végzett. Szerintem menj másik dokihoz és lehet, hogy előbb megoldódik a problémád, ha egyáétalán van, és nem valami egyszerü dolog amit egy vizsgálat kiderít. Sok sikert! Ne félj dokit váltani akár többször is, ha úgy érzed nem elég felelősségteljes veled szemben!
2/2 anonim válasza:
A choragon az tüszőrepesztő szuri. Én inszemináció alkalmával kaptam. Closti volt a ciklus elején, majd középidő táján a choragon és az azt követő napon tették fel a spermát. Valóban furcsa, hogy vizsgálatok nélkül alkalmazza, de Ő az orvos, csak tudja, hogy mit csinál. Kérdezz rá, hogy mi miért van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!