Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet velem? Clostys hónap...

Mi lehet velem? Clostys hónap után vagyok.

Figyelt kérdés
A második clostys hónapomon vagyok túl,mondhatnám elég régen.Október 18 volt az utolsó menszim szedtem a clostyt 5 napon keresztűl 3x1.Nem volt semmi mellékhatása....csak az hogy október 18 óta nem jön meg a menszeszem.Csináltam már 2 különböző tesztet és mind a 2 negatív.Volt így valaki?Ha igen neki mit mondott az orvos miért lehetséges ez?
2013. dec. 4. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem a clostitól van,az nem csinál ilyet,viszont én már régen elmentem volna az orvoshoz.Nem tudnék ilyen bizonytalanságban élni.Szerintem tedd te is azt.
2013. dec. 4. 18:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál.Konkrét válasz nem kaptam:(azt mondta szombaton menjek ultrahangra akkor tud többet mondani.Csak rossz ez a bizonytalanság:(ezért szeretném tudni mi okozhatja hátha volt valaki így.
2013. dec. 4. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen. A barátnőm volt így. A Closti csinált neki egy akkora cisztát, ami akadályozta a normális működést, ráadásul veszélyes is volt nagyon. :( Neki hasi fájdalmakat is okozott, miután már lassan 2 hete késett a menszesze. Az orvosod ezt ki fogja tudni zárni az UH alapján!
2013. dec. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!