Clostys hónap, ovu teszt? Akinek van/lesz peteérése, annak az LH teszt tuti + lesz?
Figyelt kérdés
Clostys hónapom van; mindig 28 napra jön meg a ciklusom. 4. naptól szedtem 5 napon keresztül 2x1 tablettát. Tegnap kezdtem el ovutesztelni, a 9. napon (Facelle). Azt írja a tájékoztató, hogy ha halvány, még nincs LH csúcs. Nekem az írt 3perc múltán halványabb lett, mint a kontroll csík, de 10 perc múlva már ugyanolyan volt és úgy is száradt meg, hogy egyformák. Akkor az még negatív?2011. aug. 5. 09:52
1/3 anonim válasza:
javaslom neked is az ovu mikroszkópot, nagyon egyszerű a használata és nincs lejárati ideje. én azt használom, mindig benne van a táskámban és bármikor ha kedvem szottyan előveszem és csinálok tesztet, (nyál mintát), próbáltam hüvely mintával is, de azt otthon és az is műxik.
clostit nem szedtem még, most kezdem el a barátcserjét, ha megjön a mensim, 1 hete késik de érzem, hogy megjon, fáj a lábam, a pocim, sajnos :(
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, van PG53am, de nem szeretem. Bizonyítottan van peteérésem a clostytól (UH), a mikroszkóp mégis mindig buborékos...
2011. aug. 5. 10:29
3/3 anonim válasza:
én úgy emlékszem az első 5perc számít és az utána levő eredmény már nem.de nekem azt hiszem nem ez a tesztem volt.nekem ez az első clostys hónapom 28napos ciklusokkal és most vagyok a 7.napon.A barátnőm azt mondta neki a closty előre hozta 8-9.napra a pé-t.Neked hányadik kúrád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!