A teszt egy hónap után is mutat eredményt? Vagy egyáltalán lehet esélye annak hogy terhes vagyok?
Szia ugye ez csak kamu kérdés??
A babához az kell hogy egy petesejt és egy sperma találkozzon, a szádban szerintem nincs petesejt de lehet én vagyok a hülye. BIOLÓGIA ÓRA
haha vicces a kérdés:) ezt találtam a neten
Lehetek terhes orális szextől, főleg, ha még a számba is élvez?
Az ondó lenyelésétől nem lehetsz terhes. Bárhogy is, ha valamilyen esetre az ondó a szádból a vaginádhoz kerülne, akkor fent áll a terhesség veszélye. Emellett érdemes az ondó lenyelését elkerülni, ugyanis így egy szexuális úton terjedő betegség (STD-t) elkapását is kockáztatod.
jó nem élvezett a szádba de van az előváladék ami szintén termel spermát de az a riktább teherbe esés...fölösleges aggódnod..1 hét mulva megjövő mensi miatt érzed a has fájást..nekm is volt menis előtt 1héttel has puffadás ,fájás persze én nem vártam és azóta 7hetes :)
26/L
Ha a fiú a kezeire élvez, majd megujjaz, akkor lehetek terhes?
Igen! Ha nedves vagy nyirkos ondósejt van a fiú ujjain és megujjaz téged, akkor van esélye a teherbeesésnek.
Lehetek terhes, hogy a fiú a számba élvezet, majd én megcsókoltam és utána ő kielégített orálisan?
Nagyon sok mindennek kell passzolnia ahhoz, hogy egy nő így is teherbe eshessen, ám relative kicsi az esély arra, hogy ezek után terhes lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!