Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok-sok sikertelen év+csalódás...

Sok-sok sikertelen év+csalódások míg másoknak egy-két hónap után pozi teszt! Sorstársak ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Négy éve csak a csalódás minden hónapban!Körülöttem meg sorban terhesek lesznek,van aki már első próbálkozásra!Dühös vagyok,csalódott,elkeseredett és ez annyira fáj,hogy állandóan sírhatnékom van!!!

Tudom nem vagyok egyedül ezzel de hogyan lehet ezt bírni?

Nem tudok nem gondolni rá és pozitívan gondolkodni ahogy azt sokan nagyon könnyen mondják!!!

Elegem van!:(((

2010. nov. 5. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi 1 éve próbálkozunk de nagyon nehéz elviselni, hogy mindenki terhes lesz vagy már meg is szült a környezetemben. Eddig fel sem tűnt, csak most, mióta mi is szeretnénk már babát.
2010. nov. 5. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nem egyszerű, az biztos! Az én környezetemben is sorban szültek, szülni fognak. Két barátnőméknél elsőre összejött a baba. Az összes barátnőmnek már van gyereke, egy másiknál meg decemberben születik. Én nagyon örülök az Ő boldogságuknak, csak legbelül vagyok szomorú, hogy nekünk miért nem?
2010. nov. 5. 11:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is örülök mások boldogságának de az ő sikerük tükröt tart az én sikertelenségemnek!Már párszor bele kezdtem a vizsgálatokba de mikor meg hallom,hogy a környezetemben újabb kismama van összeomlok és már nem is akarok egy lépést sem tenni!Tudom nem a sebeimet kellene nyalogatnom de képtelen vagyok össze szedni magam!
2010. nov. 5. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon sajnálom, hogy nem akar összejönni a babuka nektek.De ne keseredj el teljesen és próbálj meg nem folyton arra gondolni, hogy neked milyen rossz és hogy mennyire jó másnak.Tudom, hogy könnyű dumálni, mindeki másképp éli meg a dolgot.Nekem sem jön össze + volt egy vetélésem is, de nem csüggedek!Próbálok másra gondolni és agykontrolozok is és tudom, hogy egyszer én is a kezembe fogom majd tartani a babámat.Hidd el Te is fogod még ringatni a kicsit.Kitartás és sok erőt, pozitív gondolkodást kívánok neked.
2010. nov. 5. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Megértelek, mi lassan 1,5 éve várunk babára. Semmi nem segít: az se ha pozitívan gondolkozom, az sem, ha nem görcsölök rá, a természetes módszerek sem, és már az első sikertelen inszemináción is túl vagyunk. A férjemmel mindketten egészségesek vagyunk, mégsem sikerül. Kezdek ott tartani, hogy nem is érdekel az egész.

4 év után ki kellene vizsgáltatni magatokat, hátha orvosi segítséggel összejön!

2010. nov. 5. 14:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én is tudom miről beszélsz. Igaz nekem már van egy gyerkőc, de a tesó már egy éve nem jön. Csak azt tudom tanácsolni, kitartóan keresni az okot és igenis elmenni a kivizsgálásokra!!! Én is belekezdtem, de semmi értelmeset nem mondott a doki, hát kerestem másikat, hátha ez okosabb. Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ha egyszer sikerült szülnöm egy gyereket, akkor nem tudok másikat. És gondolj arra, hogy gyakran nem is nagy dolgok állnak a sikertelenség hátterében. Mi van, ha csak valami apróság, amit hipp-hopp rendbe lehet hozni és már ott is lesz az a baba? Szóval fel a fejjel!

2010. nov. 5. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés. Mi 8 éve probálkozunk, volt 5 vetélésem. Most tartok a 4. nőgyógyásznál. Amikor elegem lett az orvosokból a természetgyógyászat felé fordultam. Kineziológushoz kezdtem el járni, meg talpmasszázsra. Már a szobánkat is bemérettük és kiderült, hogy rossz helyen van az ágyunk. Sőt már asztrologusokat is felkerestem.

Az egyik azt javasolta, hogy menjünk inszemre. Felkerestem a dokimat aki merional injekciót adott, hogy legyen peteérésem és mielőbb sikerüljön a terhesség. Ez júliusban volt. Az injekció úgy bezavart, hogy nem volt peteérésem, sőt klimaxos tüneteim lettek. A mensim csak a 77. napon jött meg. Ezt volt szept. 26-án.

Okt. 18-án elkezdtem barnázni, ez eltartott 3 napig majd két napig véreztem is, de nem göcsölt a hasam. Azt furcsáltam, hogy a vérzés alatt is nagyon fájtak a melleim és utána is megmaradt ez. Ezért 26-án csináltam egy tesztet. Nem akartam elhinni hogy két csikos lett.

Az orvosom azonnal felírt utrogestan hüvelykapszulát.

A jövöhéten kell hozzá visszamennem. Remélem minden rendben lesz.

Szóval ne add fel a reményt. Ha itt lesz az ideje jönni fog a baba. Idén töltöttem a 38. évemet.

2010. nov. 5. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is a 3. évben mentem orvoshoz. Nehéz volt rávenni magam, mert igazságtalannak tartottam, hogy másnak sikerül nekem meg nem. De az utóbbi időben úgy veszem észre magamon, hogy mintha könnyebben venném a gyerektelenséget, valahogy nem gondolok rá, elegem volt abból hogy arról szólt minden percem hogy gyerket akarok. De a kismamáktól és a babáiktól a mai napig távol tartom magam, nem is akarom látni őket.

Most megyek inszemre azt mondta az orvosom hogy ő majd csinál nekem gyereket legyek nyugodt. Most ebben bízom 100 %-ban. Más megoldás úgy sincs.

2010. nov. 5. 19:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!16:33-nak üzenem,hogy vigyázzon magukra és imádkozom,hogy minden rendben menjen majd röpke hét hónap múlva végre igazán boldog anyukaként tarthassa egészséges gyönyörű babáját a karjában!Többieknek pedig legalább annyi erőt amennyit adtatok a válaszokkal nekem és,hogy hamarosan mi is boldogan és talán hitetlenül nézhessük könnyeken keresztül a saját két csíkos tesztünket ami egy új boldog élet kezdete amiért megszülettünk!!!

Puszi mindenkinek!!!

2010. nov. 6. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen:) a 16.33-as
2010. nov. 8. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!