Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 honap 2*1 es clostys honap...

Dudu07 kérdése:

1 honap 2*1 es clostys honap utan a piheno hoban pozit teszteltem.1 hettel a nemvart utan barnazgayas kezdoodott. Orvos untrogestant irt fel. Aggodom. Volt vki igy?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 6 hetesen kezdtem barnázni én akkor rutascorbint kaptam csak rá. Majd 7 hetesen véreztem akkor kaptam duphastront (ami ugyan az mint az utragestan) és azóta semmi bajunk nincsen. Már 15 hetes a picikém pocakban és lassan a rosszullétek és az iszonyatos fáradtság is elmúlóban van. Majd a 12 héten fokozatosan kell abba hagyni az utragstrant én úgy csináltam , hogy 3-4 napig -1 szem, majd megint 3-4 napig -1 szem és így tovább. Nekem 3x1 volt aza dag, de ez változó, és az abba hagyást is fogja majd mondani az orvos. Nem lesz semmi gond.
2013. máj. 25. 15:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy irtal.meg egy hetet kell varnom az ultrahangra. Ez az 5. Het.tegnap volt eloszor ebreses utan nagyon megijedtem.lehet hogy progeszteron hiany okozza mert teherbeeses is azert nem sikerult rogton
2013. máj. 25. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!