Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekes kérdés: Voltatok már...

Érdekes kérdés: Voltatok már úgy, hogy nem éreztétek a peteérés jeleit a peteérés időszakában, csak annyi volt, hogy jobban érdekelt titeket a szex abban az időszakban, és csak abból derült ki? Valakinek sikerült így baba?

Figyelt kérdés

2013. dec. 12. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

Én soha az életben nem figyeltem a peteérés jeleit, soha nem számolgattam, hogy mikor lehet ovum, mégis terhes lettem.

Miért nem lehet kevéssé rágörcsölni? Kicsit lazábbra kell venni, szerelemből szeretkezni, és nem gyereket gyártani, és rábízni a dolgot a természetre.

Ha valóban vannak szerelemgyerekek, akkor vannak "kimatekozott" gyerekek is.

2013. dec. 12. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Làtszik kedves vàlaszadó, hogy neked hála az égnek nem kellett sokat várnod a babàra! Mert amikor màr hónapok óta nem jön, nem tudsz másra gondolni, csak arra, hogy mikor lesz már nektek is kis csodátok! Felháborít, ez a válasz! Egyàltalàn minek írtàl! Nem vagy az anyja, hogy kioktasd! Választ várt, de nem EZT!
2013. dec. 12. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
33%

#2, mert te talán az anyja vagy, hogy megvédd?

És te talán választ adtál a kérdésre?

Ha valakiknek nem jön össze a gyerek, és egyik félnek sincs szervi (esetleg lelki) baja, akkor el kell fogadni, hogy a természet valamilyen oknál fogva nekik együtt nem akar gyereket!

Lehet, hogy külön-külön mással lehetne gyerekük, de együtt nem "kompatibilisek". Csak a 21. századi ember már felül akar kerekedni a természet törvényein, és jön a sok kimatekozott gyerek, meg béranya, meg lombikbaba...

Nem egészséges!

2013. dec. 13. 07:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ami engem illet, ritkább, hogy tudom, mikor van peteérésem, mert elég összevissza ciklusaim vannak, inkább én is ezen veszem észre magam. És amúgy a párod is észreveszi ;) Ez egy kicsit bocsánat, de olyan, mint az állatoknál... A testszag is erősödik, meg a vágy is...

2013. dec. 13. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ritkán vettem észre, h az van, inkább tudtam a datum miatt tudtam, h az van, de nagyon testi tünetei nem voltak a hüvelyváladékon kívül. Egy ilyen alkalommal szóltam a páromnak, h ne bennem menjen el (épp munka nélkül voltunk), de már késő volt... :)

36 hetes kismama vagyok. Ja, munkánk mind a kettőnknek lett.

2013. dec. 15. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Pontos ciklusaim voltak, nagyjából tudtam, hogy mikor van peteérésem, dátum alapján, de soha nem éreztem semmit. mondjuk nem is tudom, mit kellett volna éreznem, mert utána se olvastam, hogy mik ilyenkor a "tünetek" :)

babát szerettünk volna, ezért kétnaponta szeretkeztünk, 7 hónap után sikerült is a kis csodánk :) de a nőgyógyászom szerint mensi után fogant pár nappal.

2013. dec. 15. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:

En szinte soha nem tudtam h mikor van, csak gyanitottam. Ilyen jeleket amugy se gondoltam h azt jelentene a maskk meg h nem is kerestem sose. Nekunk se sikerult rogton a baba. Varatott magara. Nagyjabol gondoltam mikor lehet de nem akartam ragorcsolni. Aztan megse kozepidoben fogant hanem nagyon a vegen. Ezt tutora mondhatom. :-) igy mi hiaba probalkoztunk par honapig szinte csak azert csinaltuk mert jol esett. :-)

Vmilyen szinten igaza van az elso hozzaszolonak is mert a gprcsoles, tunetek keresgelese, programozott szex a gyerek miatt. Nem jo egyuttes. Probald ki h se peteerest nem keresgelsz se ilyeneket csak mikor jol esik csinaljatok. Esetleg kibontotok egy uveg bort megiszogatjatok es utana meg felszabadultabban. :-)

2013. dec. 15. 17:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!