Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is érzi ha peteérése van?...

Más is érzi ha peteérése van? És kb meddig tart a pé? Valamint érdemes nézni a hőt?

Figyelt kérdés
Kicsit most buta kérdés,de vasárnap volt erős ovutesztem pozitiv,aztán tegnap meg az orvos is igazolt hogy peteérésem van.Mi mind2 nap együtt is voltunk..a hasam pedig szurkál-érzékeny,orvos szerint is érzem igyis a peteérést.Volt ilyen valakinek?És ha igen,amugy meddig tart ez? Ma is legyünk együtt még?Vagy tanácsosabb kihagyni egy napot?30-31naposak a ciklusaim,jövő héten péntek-szombatra nemvárom..a hőmérsékletet kezdjem el mérni ?

2013. nov. 12. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia,Én is mindig éreztem a peteérést bár Én csak 2-3 óra hosszáig,és Én azon a héten,pl mikor vasárnap volt peteérésem,elötte is 3 nappal az nap is meg utána is 3 nappal mindennap együtt voltam a párommal,szóval folyamatosan 1 hétig minden nap.Azt mondták elég ritkábban is,de Én inkább minden nap.a hőmérőzés az nekem nagyon bevált,mert még a teszt is folyamatosan negatívat mutatott mensi elmaradása után is még 2 héttel,de a hőmérő minden nap mutatta a magasabb hőmérsékletet (nekem pl 38egész-6-7-8-9-et mikor hogy.)nekem ez adott remény,h sikerült a Baba.És abban a hónapban télleg sikerült is.Bár a hőmérséklet mindenkinél változó,és a saját alaphődhöz kell mérni a változás nagyságát,de ha folyamatosan magasabb mint szokott lenni,akkor nagy az esély,hogy sikerült a Baba.Remélem sikerült segítenem.Szurkolok,h sikerüljön a Baba. 15hkm
2013. nov. 12. 11:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) igazábol multhéten szerdán a 13.napon voltunk együtt még,aztán vasárnap(17.napon) sikerült újra együttlenni de aznap este már elég erős pozi ovus tesztem volt.A múlt héten végig ovuteszteltem és igy jött ki minden nap ugyanabban az időben.Tegnap meg örültem mikor mondta az orvos hogy pém van,és énis érzem hogy néha olyan mintha megjönne,szurkál stb..de tegnapi együttlétnél is érzékenyebb volt:/..akkor ma még megprobáljuk sztm:)..aztán remélem sikerül nekünk is már hiszen 6hónapja várjuk :( azért grat neked!Majd reggeltől énis mérem a hőm hátha nekiáll felfelé kúszni:)
2013. nov. 12. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok,bocsi elírtam nem 38 egész hanem 37 egész-6-7-8-9 volt a hőmérsékletem.Egyébként nekünk a 7. hónapban jött össze a pici.lehet nektek is vagy a mostani vagy a 7.lesz a szerencsés hónapotok,minden esetre nagyon szrkolok,h sikerüljön,mert hihetetlen érzés,mikor meglátod az első pozi tesztet,vagy mikor elsőnek látod ultrahangon mozogni,bár Én még csak 15 hetes vagyok és első babánk lesz de már 14 hetesen éreztem a picit mozogni,és rá 3 napra már a párom is érezte.Mindenkinek kivánom,ezt a csodást érzést,ezért is drukkolok mindenkinek aki teherbe szeretne esni,mert hiába vagyunk egymásnak idegenek,de nekem is jól esett amikor a 6 sikertelen hónapon keresztül is sokan irtak biztató szavakat,h ne agódjak sikerülni,fog és sokan mondták nekem,h mindig a legjobbakra kell a letöbbet várni,hát én is mindenkinek ezt tudom tanácsolni,h ne agódjanak,mert sikerülni fog,lehet kicsit késöbb,de ha jönni akar akkor fog is.Mondom,mindeninek szurkolok,h sikerüljön.
2013. nov. 12. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen igen tudom milyen érzés örülni a pozi tesztnek,nekem már lett volna babám márciusban de sajnos elment:(..így elég nehéz,hiszen most szülnék,ez azóta a 6.proba hónap,de mondjuk sokszor együttszoktunk lenni ezért is félek hogy most se fog sikerülni:(:/,meg tudom mien ha az embernek mindig mondják majd eljön ate időd stb:/ én mondjuk ettől már kiakadok,mert igenis szeretnénk miis egy picit,és ha közeleg a mensim már feszültebb belül a lelkem..Ezért most probáltam ki ezt az ovus tesztet és pont 11.re kaptam dokihoz is időpontot és az hogy ő is látta a pém mégjobban örültem,mert hátha sikerül,igaz mi multhéten szerdán voltunk úgy együtt,aztán vasárnap meg tegnap mikor tudtam hogy tényleg pém van.Szerintem ma még együtt leszünk biztos ami biztos..de aztán kitudja milessz..mindenesetre köszi a dolgokat:) és grat neeked:)
2013. nov. 12. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!