Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Védett szex meg nem is,...

Védett szex meg nem is, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal tegnap voltunk együtt másodszor. Először gumi nélkül csinaltunk vagy 1percig aztán felhúzott gumit, de azt is csak 3percig. Nem ment el meg semmi.. 1héttel vagyok menstruáció előtt, melleim már 3napja fájnak mint általában, lehetek terhes?

2013. nov. 30. 23:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz semmi.. köszönöm a válaszaitokat!
2013. nov. 30. 23:21
 12/25 anonim ***** válasza:
Én max. 4-5% esélyt látok rá; vagy még kevesebbet. Ugyanis: menzesz előtt egy héttel a nők többsége már nem termékeny és az előváladék ha volt is, lényegesen kevesebb hìmivarsejtet tartalmaz. Ennek ellenére a terhességet kizárni nem lehet 100%-osan. Ha nem akartok még gyereket, feljtsétek el ezt a megszakításos módszert, mert előbb-utóbb megfoganhat így a baba, akármennyire is hisszük azt, hogy kicsi az esély erre.
2013. nov. 30. 23:31
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató választ. Ilyen először és utóljára történt meg, még az sem biztos, h volt előváladéka, legalább is azt mondtha de álítólag azt nem érezni.
2013. nov. 30. 23:43
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi is reméljük hogy nem lesz semmi...felelőtlen vagy! Nem az a lényeg hogy meddig csináltátok gumi nélkül, a lényeg az hogy NEM védekeztetek. így igen, lehet baba, ha elment ha nem.
2013. dec. 1. 10:48
 15/25 A kérdező kommentje:
igen, tudom.. eléggé hülyeség volt. A melleim még mindíg fájnak ,szal remélem megfog jönni
2013. dec. 1. 13:57
 16/25 anonim válasza:
Ha nem akarsz babát miért kockáztatsz? Ha akarsz babát akkor meg miért aggódsz? Én is sokkal jobban élvezem a párom gumi nélkül, de nem akarunk még gyereket így csak egyszer kockáztattunk 6 év alatt.
2013. dec. 1. 14:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Főleg meg úgy hogy a fiatalság(?) mellé még elég frissnek tűnik a kapcsolatod, és ha Neadj Isten becsúszik a baba, akkor a fiúd szépen lelép :/ legalábbis a nagy átlag ezt teszi, nem tudom a te párodra mennyire lehetne számítani ilyen téren?..
2013. dec. 1. 14:03
 18/25 A kérdező kommentje:
nagyon nem szeretnék még babát, és ilyen is csak először és utóljára fordult elő. sajnos hülyes voltam és most nagyon félek
2013. dec. 1. 14:04
 19/25 A kérdező kommentje:
fél éve vagyunk csak együtt, szerintem nagyon is megbízhátó, de bízom benne, h nem lesz semmI!
2013. dec. 1. 14:05
 20/25 anonim ***** válasza:
A világért sem akarlak elkeseríteni, de van olyan kapcsolat ami jól működik már vagy 3-4éve viszont ha egy baba becsúszik, akkor valamelyik fél kilép,pont emiatt. lehet a nő de lehet a férfi is. Megkérdezhetem mennyi idősek vagytok?
2013. dec. 1. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!