Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett már valaki itt teherbe...

Esett már valaki itt teherbe úgy hogy antibiotikumot kellett szednie, és így nem védte meg a tabletta?

Figyelt kérdés
5. napja szedek Augmentint és érdekelne ez a dolog.A megszakítás nem védekezés tudom,de most mi így szeretkezünk.Nincs írva a tájékoztatóban hogy hatástalanítja,csak gyengíti.Így arra gondolunk,annyit hatnia kell hogy megszakítással védve legyek..Igazából engem az érdekelne hogy volt már ilyen 'balesetre' példa?Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. aug. 26. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
milyen tablettarol beszelsz??? azt mondtad megszakitassal vedekeztek, az nem tabletta. a fogamzas gatlot legyengiti es terhes lehet tole a no, ha beleelveznek.... hugom igy lett terhes, de nem maradt meg a baba
2013. aug. 26. 15:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek,valamint a napokban antibiotikumot.Mivel gyengíti a fogamzásgátló hatását és kiegészítő védekezés kellene,mi átálltunk arra az időre megszakításosra.Óvszert javasolnak ilyenkor,de épp ézért a kérdés! -.- Annyira gyengíti hogy kiüti?hatástalanítja az antibiotikum a fogigátlót,vagy gyengíti és elég hó végéig megszakításosan csinálni..Lett már valaki így terhes?
2013. aug. 26. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos, én is ismerek olyat. Ő dalacint szedett :(
2013. aug. 26. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!