Ez az első clostis hónapom. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon, 3 érett tüszőm lett, 16,17,18 mm.Így milyen esélyeim vannak a teherbeesésre?Akinek hatott a gyógyszer és lett érett tüszője, az teherbe is esett?Bocs, csak fogalmam sincs hogy működik ez.2009. nov. 21. 17:51
1/6 anonim 

válasza:

Esélyed van rá, sőt az ikerterhességre is, nekem is volt több tüszőm,de nem sikerült a baba, pedig egyikünkkel sincs gond, csak rásegítésnek kaptam.
2/6 A kérdező kommentje:
És nem tudják, hogy miért nem lettél terhes?És ha closti mellett sem leszel terhes mit csinálnak?
2009. nov. 21. 22:33
3/6 anonim 

válasza:

Nekem a kisfiam az első Clostis hónapban összejött. 3 tüszőm volt egy 18, 21, 23mm-es. Most a kistesón dolgozunk első Clostis hónapban volt egy 23 és egy 13mm-es. Második hónapban egy 12 és 20mm-es, de ezidáig nem lett belőle baba.
4/6 anonim 

válasza:

Azt elfelejtettem írni, hogy nálunk is minden rendben én is csak rásegítésnek kaptam. Előző voltam.
5/6 anonim 

válasza:

Első vagyok.Még csak ez volt a 4. hónap, hogy nem védekezünk,és egy clostys hónapom volt csak.Ha 1 évig nem jön össze, gondolom inszemre küldenek, vagy nem tudom,de ilyenre még csak gondolni sem akarok még.
6/6 anonim 

válasza:

Igen, van esélyed rá. Mikorra várod a tüszőrepedést? Mit mondott a doki? Nyálkahártyád hány mm-es volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!