Akkor most hogy is van ez pontosan? Ha lemegy a hő akkor lökődik ki a petesejt és amikor másnap felmegy akkor reped meg, akkor tudja megtermékenyíteni az ivarsejt?
Szia
Itt a valaha volt 85% :)
Gondolom azóta lepontoztak rendesen az OLYANOK, na mindegy:)
Szóval, igen, úgy néz ki, hogy megvolt az ovud tegnap. Ha az "ugráló" tendecia nem ismétlődik meg, akkor bizton lehet állítani, hogy megvolt. Úgyértem, hogy az ovu előtti hőingadozás nem lesz jellemző, akkor örülhetsz:)
(Én is nagyon utálom az olyanokat, akik csak leszólni és kioktatni tudják az embert, ez meg is látszik a hasznosságomon: beszóltam mostanában egy párnak, akik viszonzásul lepontoztak...)
Remélem kedves 85 % vissza jössz még a kérdésemre.Ma sajnos visszaesett a hőm és szeretnélek megkérdezni hogy akkor most ezek szerint nem volt pé-em?
Itt vagyok :)
Hát igen, vagy az van, hogy még nem volt meg,és ezért ilyen.
Vagy megvolt és akkor erre van egy elmélet:
"A luteális szaksz második napján (tehát a tüszörepedés után 2 nappal) megint leeshet a hömérséklet. Ezután a hömérséklet újra emelkedik és a ciklus végéig a cover line felett marad."
Nem tudom,hogy melyik van most neked, lehet,hogy te még nem tartasz a 2napon? (Honnan számolják?)
Nem tudom ismered-e a babatervezok oldalt.
Ezt is onnan szedtem és sok okosságot talász még ott. Azért kiváncsi vagyok,hogyan alakulsz. Én már sajnos feladtam ezt a ciklust, annyira ugrál, hogy követhetetlen, be is jelentkezdtem orvoshoz, lassan egy éve,hogy nem sikerül teherbe esnem :(
Szia
Írnék neked priviben.Mi is kb egy éve láttunk
neki a babaprojektnek.Sorstársak vagyunk.Ha van kedved te is írhatsz priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!