Akkor most hogy is van ez pontosan? Ha lemegy a hő akkor lökődik ki a petesejt és amikor másnap felmegy akkor reped meg, akkor tudja megtermékenyíteni az ivarsejt?
Húúú neked valami nagyon nem tiszta a fogalmakról...
Szóval elkezd érni sok tüsző valamelyik petefészkedben.
Ahogy a domináns tüsző megérett akkor leesik a hő.
Ahogy megreped ez a tüsző,és kilökődi belőle a petesejt,akkor felugrik a hő,magasabbra,mint peteérés elött volt.
A tüsző reped meg nem a petesejt!
A tüsző egy apró burkocska,abban található a petesejt,és az őt körülvevő folyadék.
Erről már egyszer jó hosszan írtam valamelyik kérdésre.
Azért ez gáz,hogy nők ennyire nincsenek tisztában a saját testük működésével...
Na mindegy,remélem így már világos.
Megint ÉN:
iszonyú keveset szeretkeztek,nincs közöm hozzá,de így nehezebb lesz teherbe esned.
Hát köszönöm a jó kis felvilágosítást.Azért kérdeztem mert nem tudtam hogy is van pontosan.De sajnos sok idióta van ezen az oldalon.Te biztosan nem teszel fel kérdéseket csak válaszolgatsz mert te nagyon fej vagy.Nem kell egyből lehurrogni az embert.Valamikor te sem tudtad ezt hogy is működik.Vagy esetleg így születtél?
Ha idegesítenek más "hülye" kérdései ne válaszolj!!!
A (csak) 62 %-ban hasznos válaszolónak írnám, hogy ő is tisztában legyen ezzel azzal, mielőtt osztja az észt:
"Ahogy megreped ez a tüsző,és kilökődi belőle a petesejt,akkor felugrik a hő,magasabbra,mint peteérés elött volt."
Ez már csak azért sem így van, mert nem mindenkinek reagál a teste azonnali hő felugrással! Van akinek a szervezete csak lassan reagál rá!!! NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!! De ezt pont egy ilyen nagyon okos embernek kell mondani???
Egyébként, ha együtt voltatok akkor,az tök jó! Mostmár csak fölfelé menjen a hőd és ne essen a min.érték alá. Jó esetben az átlag hő alá sem,amit még nálad nem számolt ki a program, de érdemes neked magadnak kiszámolni, mert nem mindig számol pontosan a ciklus.hu.
De 14 nap múlva úgyis kiderül :)
Kedves 85%-os!
Képzeld nagyon jól tudom,hogy van akinek peteéréskor csak egynapos hőleesése van és van akinek csak 2 nap múlva ugrik meg.
Sőt azt is tudom,hogy van akinek lépcsősen emelkedik a hője....
Én általánosságban írtam az egész folyamatról,szándékosan nem tértem ki a részletekre.
Tudod már a fogalmaknál elakadt a mutatvány,ha még leírom neki a fél szakirodalmat,azzal még zavarosabbá tettem volna a kérdezőt.
Fúúú te aztán negatív vagy hallod... Már máshol is olvastalak ám :)
Tele lehetsz keserűséggel meg gyűlölettel és idejársz anonym fröcsögni!
Egyébként meg nem hinném, hogy agyilag zokni lenne bármelyik kérdező, ezért én elsőkörben mindenkinek megelőlegezem a bizalmat.
NA mindegy, te biztos nem tudod miről beszélek:)
Sőt én biztos vagyok abban, hogy minél részletesebben válaszolsz meg vkinek vmit, akkor az annál érthetőbb, ellenben az odanemillő felesleges kommenteidet, amik csupán feltételezések a kérdező felfogóképességéről és a többi és a többi, vissza lehetne fogni!
A kedves 85 %-os
:))
Köszönöm kedves 85%.
nagyon rendes vagy.Tudom hogy ebben a hónapban nem túl sokat voltunk együtt a párommal de reménykedem hogy sikerül.Hátha pont akkor volt jó a hőm és minden egybe esne.Végül is egyetlen alkalom is elég ahhoz hogy valaki babás legyen csak jónak kell lennie az időzítésnek.Nem igaz?
A hatvan százalékosnak meg csak annyit hogy ha csak ilyen hangnemben tud válaszolni akkor inkább kerülje ezt az oldalt.Sokan járunk ide akik jó szót akarnak, tanácsot meg biztatást nem kioktatást.Így is eléggé el vagyunk itt keseredve sokan nincsen szükségünk ilyen idióta válaszokra.:(
Neked pedig még egyszer köszönöm hogy mellém álltál.:))
Belinkelem a görbémet, mert ma feljebb kúszott és remélem holnap még feljebb fog.Megnéznéd mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!