Miért tette máshová a pé emet a ciklus? 28 napon vagyok. Kérlek nézzétek meg
Figyelt kérdés
ezt nem értem,pé emet a ciklus 9 ik napjára tette,ma átváltott miért?
25 naposak a ciklusaim.segitsetek.
2009. nov. 21. 07:49
1/15 anonim 

válasza:

Biztos a magas alaphő miatt.Mindig ilyen magas?Nekem is 36.3 szokott lenni,de most nem esett le mensikor és utána se nagyon,nekem is 36.7 most az alaphőm.De nem hiszek neki.
2/15 A kérdező kommentje:
szia.álltalában magas,de 25 napnál sosem hosszabb a menzim,és az ovu teszt is a 8 nap volt +.
és 2 napja hányingerem van,és fáj a cicim+ más tünetek,akkor most mi van ilyenkor?
2009. nov. 21. 08:05
4/15 anonim 

válasza:

Ma nekem is átpakolta, a tartós magas hő miatt:) De nálam baba van :D Remélem nálad is!
5/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó.mikor teszteltél pozit?
2009. nov. 21. 08:24
7/15 A kérdező kommentje:
ez volt a tegnapi görbém
2009. nov. 21. 08:25
8/15 A kérdező kommentje:
kedves babaás gratulálok,belinkelnéd a görbéd.
már teljesen bizonytalan vagyok.
ennyi - teszt ellenére,
2009. nov. 21. 08:38
9/15 anonim 

válasza:

Én is most tettem fel egy hasonló kérdést, a ciklus.hu harmadik napja mindig későbbre-későbbre rakja a vonalat... Miért?? Még nem tapasztaltam ilyet. De igazából nem is kell vele foglalkozni, a hőmérséklet-csökkenésből majd kiugrásból úgyis tudsz következtetni, csak megkavarja az embert mégis...
10/15 anonim 

válasza:

Jelzem,nekem is átrakta!
Szerintem megbolondult a program.
Nekem idáig a 13.napon állt a vonalka 36.4 meg a vízszintes.Ma még jó volt reggel.
Erre most felmentem újra az oldalra és tessék mit látok:
Szóval hő alapján is kizárt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!